למי יש את השירים

• הוסף לסימניות
למי יש את השירים האלו:

1. זכור אהבת קדומים - שיר רגשי מאד, לא יודעת מי שר את זה.

2. שומרי מצוותיה - שיר קצבי מאד, נראה לי שילדים שרים את זה.

תודה רבה

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
שומרי מצוותיה, של מרדכי בן דוד. לזה התכוונת?

קבצים מצורפים

• 04 שומרי.mp3
    7.1 MB · צפיות: 53
  • הוסף לסימניות
אם אני לא טועה זה אותו שיר

• הוסף לסימניות
מתנגן לי בראש שיר של ליפא שמלצר "זכור אהבת קדומים"
לזה הכוונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דסי;862195:
מתנגן לי בראש שיר של ליפא שמלצר "זכור אהבת קדומים"
לזה הכוונה?

לא לזה אני מתכוונת, את זה יש לי.

יש עוד שיר מאד מרגשת על המילים האלו ואני מחפשת אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;862112:
שומרי מצוותיה, של מרדכי בן דוד. לזה התכוונת?

בדיוק לזה התכוונתי!

תודה רבה ישר כח גדול!

• הוסף לסימניות
לזה כוונתך?

קבצים מצורפים

• 11 - צמאה נפשי - פיטבורג.mp3
    8.3 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
ואם יש למישהו ניגוני שמחת בית השואבה אשמח אם תוכלו להעלות את זה.

תודה רבה שוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה