למי יש את השיר מה נשתנה באידיש להשמעה, אני זקוק לו דחוווף על שלל גירסאותיו

• פותח הנושא תם
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למי יש את השיר מה נשתנה באידיש להשמעה (לא טקסט), אני זקוק לו דחוווף על שלל גירסאותיו.

• הוסף לסימניות
רבותיי, האט רחמנות איך דארף האס האבן ויכטיג...SOS....

• הוסף לסימניות
זהו...אין לאפ'חד?

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

אבל זה עדיין לא באידיש!?!?! (רק בסוף)

• הוסף לסימניות
נסיון נואש אחרון.

מישהו אולי יכול להפנות אותי לאיזה קישור או אולי אפי' סתם הקלטה של רבה בכיתה וכדו' אנא....

• הוסף לסימניות
אני מעלה שוב אני זקוק לו בדחיפות....
תעשו מאמץ עבורי?!!!?

• הוסף לסימניות
איפה אתה גר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תם;234429:
נסיון נואש אחרון.

מישהו אולי יכול להפנות אותי לאיזה קישור או אולי אפי' סתם הקלטה של רבה בכיתה וכדו' אנא....

יש לי הקלטה של רבה בכיתה, שחילק לכל הילדים דיסק עם שירי פסח, ניתן לפנות אלי באישי או במייל.
או בנייד 050-4170114

• הוסף לסימניות
יש ב:

ר' יצחק אונגר- והגדת לבנך,
חיים ביים סדר (רץ עכשיו בחנויות),
לאמיר העלפן פאר פסח/ שבת אחים- ברידערליך געטרייע (אשמח אם מישהו ישיג לי את הקלטת),

אולי מישהו ידע על עוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה