- הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;2299609:גם את זה ניסיתי אבל יש לה זכרון לטווח רחוק, היא לא הסכימה להתאפס![]()
להוציא את התקע לפחות ל 20 שניות! רק אז המכונה מתאפסת.
בהצלחה!
נכתב ע"י נירוש;2299609:גם את זה ניסיתי אבל יש לה זכרון לטווח רחוק, היא לא הסכימה להתאפס![]()
נכתב ע"י david48483;2299695:לנתק מהחשמל לפחות לשתי דקות ולנסות שוב
בחלק מהמכונות יש חתיכת פלסטיק אדומה ליד המשאבה (צד ימין למטה) בשביל לפתוח את הדלת
להוריד את הקובץ ולעשות את ההוראות לפתיחת חירום
בלת"ק
טכנאי לימד אותי לדפוק חזק על המכונה בצידה העליון-קדמי (מעל לוח האם של המכונה, ה'מח' שלה-) וזה משתחרר...
קרא לי גם בבוש 8 ק"ג
מעניין ממה נובעת התקלה מלכתחילה.היום יש במכונות הכביסה של בוש התקן מיוחד הנמצא ליד הפתח של המשאבה,
מושכים בעזרת מברג חוט קטן כלפי מטה - והדלת משתחררת ונפתחת.
מה זה בלת"ק?בלת"ק
טכנאי לימד אותי לדפוק חזק על המכונה בצידה העליון-קדמי (מעל לוח האם של המכונה, ה'מח' שלה-) וזה משתחרר...
קרא לי גם בבוש 8 ק"ג
בלי לקרוא תגובות קודמימה זה בלת"ק?
שכוייח!בלי לקרוא תגובות קודמי
מה עושים? הפעלתי את המכונה, היא סיימה לכבס וממאנת להיפתח!! מה עושים? יש למישהו עיצה, נסיון , מקרה דומה???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: דיתוש, עזר כנגדו, -אפרת- ועוד 25 משתמשים28 //