למי יש בת עם שמלת סריג?

• הוסף לסימניות
סבתא שלי רוצה לסרוג לביתי בת השנתיים שמלה /סרפן . ובקשה שאביא לה דוגמא ואבחר צבע.
היא סורגת מדהים. גם שנה שעברה סרגה לביתי- וקבלתי עליו מלא מחמאות.

ולכן אשמח לקבל דוגמאות לשמלה סרוגה או תמונות מאתרי קניות למיניהן.(אני חסומה)
ושיהיה עדכני מהחורף הבא עלינו לטבה.

איזה צבע הולך החורף לגיל זה???

תודה רבה לכולן...

• הוסף לסימניות
יש לי סריג מדהים- שמלה אפור בורדו...
אם תרצי, אצלם ואשלח לך.
תעני לי באישי

• הוסף לסימניות
פעם קניתי עיתון של סריגה לבגדי ילדים, הוא כל חורף יוצא עם בגדים עדכניים בדוגמאות שונות כולל הסבר מפורט מאוד איך לסרוג על כל דוגמא, כמה עיניים לכל מידה וכו'. היה שם שמלות סרוגות מדהימות, כבר אין לי אותו

לא זוכרת איך קוראים לו אבל מוכרים אותו בכל חנות שמוכרים חוטים לסריגה והוא צנוע, יש שם תמונות רק של ילדים.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להשקעה- יש ג'ורנלים משגעים ועדכניים
אצלי אחד ממבשרי החורף זה להכנס לחנות צמר להציץ בג'רנלים ולקנת צמר (ולא לעשות איתו כלום כל החורף..)
שנה שעברה ראיתי סרפן כולו קומות מחוט כמו דנטל תחרה- משהו מדהים (אני מנסה להשיג סבתא סורגת... )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1099342:
מצטרפת להשקעה- יש ג'ורנלים משגעים ועדכניים
אצלי אחד ממבשרי החורף זה להכנס לחנות צמר להציץ בג'רנלים ולקנת צמר (ולא לעשות איתו כלום כל החורף..)
שנה שעברה ראיתי סרפן כולו קומות מחוט כמו דנטל תחרה- משהו מדהים (אני מנסה להשיג סבתא סורגת... )

גם אני קונה ולא עושה כלום :D
אולי השנה לכבוד הידע הצילומי אעשה משהו...

• הוסף לסימניות
בג'ורנלים האלו יש גם דברים שאפשר לסרוג במסרגה אחת?
סבתא שלי לא למדה אותי לסרוג ב-2 מסרגות, וממש חבל לי :(

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העונות.
מי שפתוח לה האתרים האלה ויכולה להוריד לי מס' תמונות -יעזור לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.א.;1099500:
תודה רבה לכל העונות.
מי שפתוח לה האתרים האלה ויכולה להוריד לי מס' תמונות -יעזור לי.
ביקשתי בנתיב ופתחו לי בלי בעיות.
אתר נהדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיני 2013;1099393:
הנה אתר של סריגה http://crocheprobebe.blogspot.co.il/
יש כאן דברים מדהימים, שכנתי לקחה מכאן דוגמאות,
הבעיה היא ,שאתר הזה לא נפתח לחסומים... :rolleyes: :mad:

איך אפשר להשיג הוראות בעברית?

• הוסף לסימניות
אמא שלי פותחת עכשיו סדנאות לסריגה :)
אם מעניין משהי אשלח לה פרטים

• הוסף לסימניות
מקפיצה....
אני צריכה מס' תמונות עדכניות. כדי לצייר לסבתא מה אני צריכה.
תודה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;1099681:
אמא שלי פותחת עכשיו סדנאות לסריגה :)
אם מעניין משהי אשלח לה פרטים

מתעניינת מאד!

• הוסף לסימניות
שלחתי לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה