- הוסף לסימניות
פשוט לי אין...
אני מחפשת את עדשת 50מ"מ 1.8 צמצם (תודה אחינועם)
אני מחפשת את עדשת 50מ"מ 1.8 צמצם (תודה אחינועם)
485 ש"ח בארליך.נכתב ע"י שושיה;1108671:פשוט לי אין...
אני מחפשת את עדשת 1.8-55 מ"מ (תודה אחינועם)
נכתב ע"י sarigold5;1108691:485 ש"ח בארליך.
מה את רוצה לדעת עליה?
נכתב ע"י sarigold5;1108713:הם בתל אביב ועושים משלוחים.
חנות: 03-5627292
הזמנות: 03-7641211
נכתב ע"י קקטוס;1108941:היי, לאן את רצה?
את בטוחה שזה מה שאת צריכה?
נראה לי שבסטודיו יהיה קצת צפוף עם 85מ"מ.נכתב ע"י 1020;1109007:לפי הבנתי עדשת 85 MM (בלי השוואה!)טובה יותר אך גם יותר יקרה
יש לי את ה50 MM
אבל למה שהיא רוצה, כלומר עומק שדה רדוד, זה יותר מתאים, ועל איזה גודל של סטודיו עת מדברת?נכתב ע"י sarigold5;1109052:נראה לי שבסטודיו יהיה קצת צפוף עם 85מ"מ.
עם צמצם 1.8 יהיה לה עומק שדה רדוד.נכתב ע"י קקטוס;1109057:אבל למה שהיא רוצה, כלומר עומק שדה רדוד, זה יותר מתאים, ועל איזה גודל של סטודיו עת מדברת?
נכתב ע"י קקטוס;1108986:איזו עדשה יש לך?
ועיוות ברוב המקריםנכתב ע"י sarigold5;1109070:עם צמצם 1.8 יהיה לה עומק שדה רדוד.
אכן קשה לעבוד עם עדשה כזאתנכתב ע"י שושיה;1109071:18-55מ"מ
אין לה מצלמת פול פריים אז ה50 הוא 75.נכתב ע"י קקטוס;1109083:ועיוות ברוב המקרים
נכתב ע"י קקטוס;1109083:ועיוות ברוב המקרים
אכן קשה לעבוד עם עדשה כזאת
אני בכל אופן ממליץ לקבל עוד דעות לפני שאת רצה לקנות עדשה.
וואו זה פיצפון...מסובך לי מידי..נכתב ע"י שושיה;1109108:למה, מה אתה ממליץ לי?
גודל חדר הסטודיו שלי ותסלחו לי על ה"עיצוב" (כרגע אם אני לא הולכת לשנות...):צפה בקובץ המצורף 174383
מה אתם ממליצים לי, אם אני רוצה גם לצילומי אוכל וגם לסטודיו וגם לחוץ.
ד"א יש היום עדשה כזו שהיא מכפילה את האורך מוקד? לקנון היה פעם (אולי גם היום?)
זו אכן ברירת מחדל עבור שושיה העדשה הזו, אבל היא עדיפה לה עשרת מונים על התוצאה שהיא משיגה עם ה18-55, בצד הארוך שלה.נכתב ע"י קקטוס;1108941:היי, לאן את רצה?
את בטוחה שזה מה שאת צריכה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים