למי יש המלצה על מדפסת לייזר שחור לבן חסכנית וזולה?

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפש לקנות מדפסת לייזר שתעבוד הרבה בצורה כזאת
1. שיצא לי עלות הדפסה לדף הכי נמוכה שאפשר
2. שהטיונר שלה לא יהיה יקר כדי להחליף אותו
3. שהמחיר שלה לא יהיה יקר
4. ואם אפשר עם יכולת הדפסה דו צדדית (דופלקס בלשון העם)

שכחתי לציין מה שאי מחפש זה רק מדפסת בלי שום תוספות (סורק, פקס, וכו')

עשיתי סיבוב כדי לראות מה יש
אלו הדגמים שהעלתי לא כולם עומדים בכל הקטגטריות אבל הם עומדים בחשובות שבהם

מדפסת לייזר HP LaserJet P1005
מדפסת לייזר Brother HL2030
מדפסת לייזר Samsung ML2850D
Samsung CLP-610ND

יש לכם הכרות איתם?
איך החברות נחשבות?
למי הטיונר זול יותר בדרך כלל? (יען לפי החברה)
משהו אחר להמליץ עליו...
תודה לכולם מאמין שחוץ ממני יש עוד אנשים ששואלים את אותו דבר בדיוק

• הוסף לסימניות
מניסיון קצר טווח שהיה לי עם הp1005, (לא, לא עזבתי אותו כי לא הייתי מרוצה, פשוט זה היה בעבודה אצל מישהו...) הוא קומפקטי נוח ומריץ עבודה יפה.
אין לו הדפסה דו צדדית. לגבי מחירים - ?

• הוסף לסימניות
מדפסת לייזר HP LaserJet P1005

מדפסת נחמדה אבל לא דגם הכי מוצלח

• הוסף לסימניות
איזה דגם כן יש להם מוצלח ולא יקר?
עם איזה מדפסת אתם משתמשים?
מה העלויות שלה?

• הוסף לסימניות
אני מחזיק קרוב ל-5 שנים במדפסת XEROX PE16, עלות לא כ"כ זולה [בזאפ החל מ-1200, אבל אולי ניתן למצוא יותר זול] אבל ניתן למצוא טונרים איכותיים במחיר של פחות מ-100 ש"ח וזה מחזיק קרוב ל-3000 דף בממוצע.

• הוסף לסימניות
תודה
אני קראתי עליה כמו כל דבר יש שנהנים ויש שלא
שכחתי לציין מה שאי מחפש זה רק מדפסת בלי שום תוספות (סורק, פקס, וכו')

• הוסף לסימניות
עדיף
1200 DPI
אבל אני פתוח לשמוע כל דבר

• הוסף לסימניות
יש מדפסת הזרקת דיו של HP חסכונית במיוחד כ7 אג' לדף (דיו מקורי) עם הדפסה דו צידית
אבל זה כולל סורק ומכונת צילום,
המדפסת עצמה די גדולה, אני משתמש בה כבר כשנה וחצי והיא מעולה ביותר,
בפרט שלרמת השירות בHP אין הרבה מתחרים.
דגם XL7500
המחיר כ700 ש''ח

חוץ מזה שמעתי שדגם 1006 ו-1008 של HP מומלצים מבחינת כל התנאים שביקשת אבל המחיר שם הוא כ-13 אג' לדף (דיו מקורי)

• הוסף לסימניות
וכמה עולה טיונר (מקורי ולא מקורי)
זה בכלל לייזר? (כתבת דיו)

• הוסף לסימניות
הוא מתכוון ל L7590 או ה L7580 , הם הזרקת דיו עם ראש קבוע. בתור אחד שמכר המון כאלו הם מוצרים ממש טובים אבל עם אחוז תקלות גבוה יחסית, וצריך לקחת בחשבון שמדי פעם צריך להחליף את הראש הקבוע שזה דבר שיכול להיות יקר.
אבל קשה מאוד להתחרות עם העלות הדפסה שלהם , הרבה יותר זולה מרוב הלייזר הביתיות בשוק והפונקציונליות שלהם.
יש להשיג להם מכלי דיו מאוד גדולים חיצוניים ואז עלות ההדפסה ממש שואפת לאפס.

http://www.amazon.com/system-Officejet-L7580-L7590-L7650/dp/B002CA87CY

• הוסף לסימניות
הוא מתכוון ל L7590 או ה L7580 , הם הזרקת דיו עם ראש קבוע. בתור אחד שמכר המון כאלו הם מוצרים ממש טובים אבל עם אחוז תקלות גבוה יחסית, וצריך לקחת בחשבון שמדי פעם צריך להחליף את הראש הקבוע שזה דבר שיכול להיות יקר.
אבל קשה מאוד להתחרות עם העלות הדפסה שלהם , הרבה יותר זולה מרוב הלייזר הביתיות בשוק והפונקציונליות שלהם.
יש להשיג להם מכלי דיו מאוד גדולים חיצוניים ואז עלות ההדפסה ממש שואפת לאפס.

http://www.amazon.com/system-Officejet-L7580-L7590-L7650/dp/B002CA87CY

• הוסף לסימניות
משתמש כבר כמה שנים בסמסונג ML1610, דגם פשוט ואמין. רק מדפסת.
עלויות: רכישה בסביבות 350 - 400 ש"ח. (ברכישה הטונר מלא רק כדי שליש. למה? ככה)
טונרים: מקורי 400 ש"ח למעל 3000 דף.
בטונרים הלא מקוריים יש כמה וכמה סוגים, וכמה משווקים. כל אחד באיכות אחרת. רוב המשווקים מוכרים בסביבות ה 180-200 ש"ח. מספיק ל 2500 דף.
עדיף לקנות טונר תואם ולא משוחזר, אפילו שזה עוד כמה שקלים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בריס היא באמת הכי זולה אבל יש לה חיסרון אחד מבחינתי וזה שאם נגמר לה אחד הצבעים היא לא יכולה להדפיס כלום
מה גם שהיא באמת ענקית
יש איזה לייזר ממומלץ?

• הוסף לסימניות
כמה דפים אתה מדפיס לחודש ?
אנחנו מדפיסים כ 2500-3000 דפים לחודש וקבלתי מדפסת לפי פעימות מונה - 5 אג' לעמוד, כולל הדיו (לא כולל נייר), וזה יוצא יותר זול כמעט מכל טונר שהוא, והמדפסת HP, לא עולה בכלל, לא צריך לתקן אותה, והיא מדפיסה 44 דף לדקה באיכות של 600 DPI.
:)
(אני לא רוצה להרוס לבריס או לספייס את המכירות, אבל פרסמתי לטובת חברי פרוג. - או שספייס ובריס יתחילו גם כן להשכיר מדפסות לפי פעימות)

• הוסף לסימניות
מעניין
אני מאמין שהיא גדולה (או שאני טועה)
בכל אופן יש איזה התחייבות לסך דפים בחודש, כמה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;409011:
כמה דפים אתה מדפיס לחודש ?
אנחנו מדפיסים כ 2500-3000 דפים לחודש וקבלתי מדפסת לפי פעימות מונה - 5 אג' לעמוד, כולל הדיו (לא כולל נייר), וזה יוצא יותר זול כמעט מכל טונר שהוא, והמדפסת HP, לא עולה בכלל, לא צריך לתקן אותה, והיא מדפיסה 44 דף לדקה באיכות של 600 DPI.
:)
(אני לא רוצה להרוס לבריס או לספייס את המכירות, אבל פרסמתי לטובת חברי פרוג. - או שספייס ובריס יתחילו גם כן להשכיר מדפסות לפי פעימות)
זה לא מתאים לרוב רובו של הציבור בגלל שאתה חותם איתם חוזה התחייבות למינימום חודשי מסויים לזמן די ארוך (שנה - שנתיים).
גם המחיר לא משהוא, מדפסת ברמה שהם נותנים (4100LJ מחודשת ) עולה בערך 1500 -2000 שח מקס , וטונר של 15000-18000 דף עולה בין 250-300 שח = שזה יוצר בין 1.5 ל-2 טג לדף הרבה פחות מה-5 אג'.
זה הכל שאלה של כמה מדפיסים.

• הוסף לסימניות
וואו!! באמת יש הדפסה ב1.5-2 אגו' להדפסה??
יש סיבה לא לקנות את המדפסת הזו??

• הוסף לסימניות
וואו!! באמת יש הדפסה ב1.5-2 אגו' להדפסה??
יש סיבה לא לקנות את המדפסת הזו??

• הוסף לסימניות
לי יש סמסונג משולבת, עובדת יותר משנה, ואני מרוצה ממנה, טונר חלופי עולה 115 ש"ח החלפתי רק פעם אחת לבינתיים, הטונר מחזיק הרבה זמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה