עזרה למי יש טויוטה פריוס?

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!
ניסיתי להחליף נורה בתוך הרכב, לנורת לד, הנורה הבהבה פעם פעמים תוך כדי ההתקנה, ולאחמ"כ לא נדלקה, תוך כדי שאני מנסה להבין מה הסיפור, אני מגלה שגם הנורות האחרות בתוך הרכב לא פועלות, וגם השלט לא מגיב, וגם נדלקה לי נורת "VSC" בלוח מחוונים, האם מישהו יכול לשפוך מעט אור על הסיפור המוזר הזה? האם זה קשור לפיוז שנשרף?
מישהו שנתקל בבעיה כזאת אשמח שישתף אותי...
תודה רבה מראש לכל העונים...

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!
ניסיתי להחליף נורה בתוך הרכב, לנורת לד, הנורה הבהבה פעם פעמים תוך כדי ההתקנה, ולאחמ"כ לא נדלקה, תוך כדי שאני מנסה להבין מה הסיפור, אני מגלה שגם הנורות האחרות בתוך הרכב לא פועלות, וגם השלט לא מגיב, וגם נדלקה לי נורת "VSC" בלוח מחוונים, האם מישהו יכול לשפוך מעט אור על הסיפור המוזר הזה? האם זה קשור לפיוז שנשרף?

https://www.google.co.il/search?q=נ...rome..69i57.4303j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

• הוסף לסימניות
את זה כבר עשיתי לבד.........
לא מצאתי כלום........
אשמח לתשובות....

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!
נשמע כמו קצר, פשוט לפנות לחשמלאי רכב ובכמה שקלים אמור להסתדר העניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה