כללי למי יש לוגואים להביא לי?

• הוסף לסימניות
של המותגים הבאים:
joie
chicco
Mountain Buggy
Graco
bobo
easybaby
segal
mam
avent
אריסטוקרט
baby drems
infanti‏

תודה רבה לכל העוזרים!!!

• הוסף לסימניות
logo.png
Graco(1).jpg
chicco_logo.png

mountain_buggy_logo.png

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!
כיוון שאין לי גישה לאתר. יעזור לי מאד אם מישהו יוכל להעלות לכאן, כמו ש @הגיוני עשה.
נותרו:
joie
bobo
easybaby
segal
mam
avent
baby drems
infanti‏

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!
עוד מישהו?
bobo
easybaby
segal
mam
avent
baby drems

• תודה
Reactions: S&S
  • הוסף לסימניות
וואו. תודה!
בייבידרימס עשו לוגו חדש או שזה מישהו אחר באותו שם?
נשאר:
bobo
segal
mam

• הוסף לסימניות
בבקשה...

קבצים מצורפים

• logo-bobo.png
    logo-bobo.png
    KB 26.1 · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
בשמחה...

קבצים מצורפים

• mam-logo.png
    mam-logo.png
    KB 4.3 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
@adasha @הגיוני תודה רבה!
הלוגו של בובו ושל בייבידרימס לא מוכרים לי. מישהו יודע אם באמת מדובר בלוגו של חברת עגלות ומוצרי תינוקות?

• הוסף לסימניות
--

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה בהשגת הלוגואים הבאים:
baby dreams
בייבי ג'וגר
סטוקי.
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה