למי יש מידע על ספק 018 דרך נתיב?

• הוסף לסימניות
מצוין בלי תקלות
אבל המהירות שמציעים בלי שדרוג הוא 2.5 מגה ואם את רוצה יותר את צריכה לשלם 5- 20ש"ח תלוי במהירות יותר לחודש בנוסף לתשלום על המסלול שלך בנתיב

• הוסף לסימניות
אצלי לא הסתדר עם הקו טלפון שיש לי ב013.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Splash Design;1156494:
מצוין בלי תקלות
אבל המהירות שמציעים בלי שדרוג הוא 2.5 מגה ואם את רוצה יותר את צריכה לשלם 5- 20ש"ח תלוי במהירות יותר לחודש בנוסף לתשלום על המסלול שלך בנתיב

גם אצלי זה ככה. אין תקלות.
מהירות של 2.5 מ"ב.
לא העליתי את המהירות משיקול כספי, ובנתיים זה לא כ"כ גרוע...
(ודוקא אני רגישה למחשבים איטיים...)

• הוסף לסימניות
אפס תקלות, בלי עין הרע...
מאוד מאוד מרוצה!

• הוסף לסימניות
ב"ה עובד חלק

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול.. זה רק ספק או שהם מציעים גם תשתית? מה המחירים?

• הוסף לסימניות
018 שרות פצצה!!

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג
מה האינטרס של נתיב?
איך זה שווה להם?

• הוסף לסימניות
אצלי עובד מצוין בשילוב טלפון של 013 ותשתית של בזק וחסימה של נתיב

• הוסף לסימניות
אצלי כנ"ל.
ומנויי 013 המנויים גם על סלקום - הן חברות ממוזגות,
ואפשר לבקש דיל בעבור כל התקשורת [נייח, נייד ואינטרנט]

• הוסף לסימניות
מרוצה מאוד! מהירות מלאה (2.5 מגה אמיתיים) ללא תקלות שאני חווה בספקים אחרים!
שירות? לא זוכר השתמשתי בהם רק בהתחברות מאז אין תקלות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YB nekuda;1156797:
יש למישהו מושג
מה האינטרס של נתיב?
איך זה שווה להם?

לא הכל בחיים זה כסף. זה נעשה בעיקר משיקולים רוחניים.

• הוסף לסימניות
גם לי הספק 018 - דרך נתיב
מאוד מרוצה.
לא זכור לי שהיו תקלות מאז שהתחברתי אליהם.

• הוסף לסימניות
לי משום מה זה לא עבד טוב.
אתרי ממשלה לא הצליחו להפתח לי וכן בנקים לא הצלחתי להגיע לכל מקום כמו תנועות בין תאריכים מסוימים.
משיחה איתם הם אכן אמרו לי שיש בעיה עם האתרי ממשלה ומה שהם מציעים זה לעלות את המהירות בתשלום של 20 ₪.
במחיר כזה אני יכולה לעבור לחברה אחרת (אתרוג) והכל מצוין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YB nekuda;1156797:
יש למישהו מושג
מה האינטרס של נתיב?
איך זה שווה להם?

שירות מצוין, הכל בסדר גמור.

האינטרס הוא של ועדת הרבנים, לקוחות נתיב מקבלים ב018 ספק כשר ואז החסימה היא גם על הספק ולא רק על המחשב, שזה אומר שאם מישהו גולש על הראוטר שלך או מגיע עם מחשב אחר- תהיה לו גם את החסימה. הם עובדים בשת"פ.

• הוסף לסימניות
גם אני עם ספק 018 ובנתיב ומרוצה

• הוסף לסימניות
החסימה של 018 זה שטויות! ממש לא חסימה דתית.
כל מי שיש לו נתיב ולא רוצה להכשיל אחרים עם הגלישה על הWIFI. שיחסום אותו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה