למי יש מידע על ספק 018 דרך נתיב?

• הוסף לסימניות
פארק- אני חושבת שזה ממש לא נכון, הסטטוס של המשתמש עובר דרך נתיב, וזה לא הענין החסימה של 018.
הרעיון הוא כמו שהבנתי שחייבים להיות מנותבים כדי להתחבר לספק הכשר של 018, גם אם זה באלחוטי.

• הוסף לסימניות
אצלי הכל עובד מעולה כבר למעלה משנה (גם הטלפון וגם שלושה מחשבים על מהירות של 5 מגה) בספק 018 של נתיב ומעולם לא היתה תקלה (שקשורה לספק)

• הוסף לסימניות
אני בדקתי את הענין!!
אני יכול אפי' להסביר מה זה החסימה ומה חסום ומה פתוח. אבל אין לי ענין לפרסם דבר כזה בציבור!
מה שבטוח שזה אינטרנט פרוץ לגמרי ואין לו שום סינון על החלק שעובד. הסינון היחיד שיש לו שהוא מוגבל לסוג מסויים.

• הוסף לסימניות
אני בדקתי את זה כשניתקתי את הנתיב שלי לא הצלחתי לעבוד עם היוזר הכשר והיו צריכים להעביר אותי ליוזר רגיל כדי שאצליח לבדוק את הגלישה. (כמובן שלא גלשתי בזה רק בדקתי)

• הוסף לסימניות
נכון כי יש חסימה כלשהי אך אין בינה לבין חסימה של אתרים אסורים הרבה!
האינטרנט די מוגבל שם.
אך פרוץ לחלוטין.

• הוסף לסימניות
לא הבנתם אותי, אני ניסיתי לגלוש ביוזר הכשר בלי חיבור לנתיב והוא לא איפשר, כי הוא מוגדר שם על משתמש של נתיב, משהו כזה.

• הוסף לסימניות
לא משנה. אני לא אכנס לזה. פשוט תחסמו את הגלישה האלחוטית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1157258:
שירות מצוין, הכל בסדר גמור.

האינטרס הוא של ועדת הרבנים, לקוחות נתיב מקבלים ב018 ספק כשר ואז החסימה היא גם על הספק ולא רק על המחשב, שזה אומר שאם מישהו גולש על הראוטר שלך או מגיע עם מחשב אחר- תהיה לו גם את החסימה. הם עובדים בשת"פ.
אני הבנתי מנתיב אחרת, שהחסימה רק על המחשב ולא על הספק
את בטוחה בזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1284357:
אני הבנתי מנתיב אחרת, שהחסימה רק על המחשב ולא על הספק
את בטוחה בזה?

'נתיב' זה חסימה על המחשב עצמו, וספק 018 זה בקו. השילוב הזה אומר שהמחשב לא יוכל לגלוש פתוח בשום מקום, ובקו הזה לא יוכלו לגלוש בלי נתיב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1284382:
'נתיב' זה חסימה על המחשב עצמו, וספק 018 זה בקו. השילוב הזה אומר שהמחשב לא יוכל לגלוש פתוח בשום מקום, ובקו הזה לא יוכלו לגלוש בלי נתיב.
נסית פעם לחבר מחשב לא חסום ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1284392:
נסית פעם לחבר מחשב לא חסום ?

אם יש את השילוב של 018 אי אפשר בכלל לגלוש ללא שתוכנת נתיב מותקנת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;1284452:
אם יש את השילוב של 018 אי אפשר בכלל לגלוש ללא שתוכנת נתיב מותקנת.

אצלי בבית המחשב שמחובר לאינטרנט 018, ואין עליו נתיב,
מקבל מיילים לאאוטלוק, פותח תוכנת צ'אט, ומפעיל עוד מס' תוכנות שמתבססות על האינטרנט, אבל בלי אפשרות גלישה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1284465:
אצלי בבית המחשב שמחובר לאינטרנט 018, ואין עליו נתיב,
מקבל מיילים לאאוטלוק, פותח תוכנת צ'אט, ומפעיל עוד מס' תוכנות שמתבססות על האינטרנט, אבל בלי אפשרות גלישה.

לא התכוונתי סתם 018 אלא שעושים 018 דרך נתיב....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1284489:
כמובן,
יש לי 018 דרך נתיב.

כנראה מסלול מיוחד, במסלול הרגיל אי אפשר לגלוש בלי שתוכנת נתיב מותקנת.

• הוסף לסימניות
ככה גם אמרו לי.
תכל'ס זו תוכנה מהתקנה די חדשה (אני כחצי שנה בנתיב),
והמחשה הנוסף עובד, כנ"ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה