שואב שוטף למי יש מידע על שואב שוטף Laresar M3 מעלי אקספרס?

• הוסף לסימניות
אז אני קיבלתי הודעה ממנו פחות מתירנית-
לקוח יקר, תודה על פנייתך. ידידי היקר, איננו ממליצים כרגע להשתמש בחומר ניקוי במיכל המים, מכיוון שמרכיבי חומר הניקוי הקיימים בשוק עלולים לגרום נזק למתכת שבתוך המוצר. לכן, אנא השתמשו בינתיים רק במים נקיים כדי לנגב את הרצפה. המפעל שלנו מפתח חומר ניקוי המתאים למקרצפות שלנו, אשר יימכר בחנות שלנו ברגע שייצא לשוק. תודה על ההבנה והתמיכה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מעדכן. אחרי הוספת חומר של סנו לשואבים, פשוט מנקה מעולה.

• הוסף לסימניות
יש לי דרימי אבל רכשתי גם את הסיני לביה"כ. הפלסטיק שלו הרבה יותר פשוט בכמה רמות פחות אבל עושה את העבודה (יש לי אותו שבועיים)

• הוסף לסימניות
יש לי דרימי אבל רכשתי גם את הסיני לביה"כ. הפלסטיק שלו הרבה יותר פשוט בכמה רמות פחות אבל עושה את העבודה (יש לי אותו שבועיים)

מעניין מאד... ממש כמו הדרימי? מעניין אם יש הבדלים נוספים מלבד הפלסטיקה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלי הגיע ועדיין לא התנסיתי, מבחוץ נראה טוב מאוד.

קוד קופון בלעדי MIRI03
ניתן לממש עם קופונים נוספים
ק.ש
כמה זמן לקח המשלוח? הזמנתי ב7 לחודש ועדיין באריזה למשלוח.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני שמעתי שיכול להיות הבדל גם לאורך זמן
השאלה כמה זמן העוצמה שלו תחזיק...
קצת מצחיק... זה קיים רק כמה חודשים אף אחד לא באמת התנסה. דבר שני זה עולה שליש מחיר. גם אם יתקלקל קודם תמיד אפשר לקנות את הדגם החדש שיהיה כשכולם יהיו עם הדרימי הישן.... חחח

מי ששאל מתי מגיע, זו רכישה מוקדמת לוקח חודש בערך.

• הוסף לסימניות
הי, קניתי את ה Laresar m3 לפני שבועשלושה שבועות וכבר שבועיים רשום לי במעקב למשלוח "ההזמנה נארזת" ללא התקדמות...
האם לעוד משהו היה כך?
תודה רבה !!

• הוסף לסימניות
זה נותן לכם אפשרות שליחה לארץ?

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי לפני שלושה שבועות והיה אפשרות להזמין. שמעתי מעוד אחת שלא מצליחה להזמין. ייתכן ונגמר להם ומחכים למלאי. לדעתי צריך לנסות מידי כמה ימים.

• הוסף לסימניות
בדקתי עם המוכר,
כרגע המלאי נגמר בארץ
אולי באמצע ספטמבר יהיה עוד

לגבי משלוחים זה כי היה להם עיכוב כלשהוא

• הוסף לסימניות
בקשר למשלוחים, המוכר אומר שהם ישלחו למי שכבר הזמין או שיהיה צורך לחכות לחידוש המלאי?
יודעת?
תודה רבה !

• הוסף לסימניות
קניתי לפני כמה חודשים שואב שוטף Laresar m3 , השתמשתי לא הרבה והמכשיר התקלקל. הקול עובד אבל המכשיר לא פועל. בחוברת ההוראות רשום שיש אחריות שנתיים, וגם רשום שבכל בעיה לפנות במייל והם יענו תוך יום עסקים אחד.
פניתי הרבה פעמים בכמה דרכים (2 כתובות מייל, דרך האתר שלהם, דרך עלי אקספרס) ואין כל תגובה. דממה.
אני חוששת שהחברה נעלמה וההשקעה ירדה לטמיון

• הוסף לסימניות
אז אני גם הזמנתי וקיבלתי לפני חודש הודעה מהממליצה של המוצר באתר "סט" שהמלאי נגמר ולבקש החזר כספי.
פניתי מספר רב של פעמים ולא ענו לי (וזה לאחר שהחנות ענתה לי כמה שבועות לפני שיש להתאזר בסבלנות...), עירבתי את עליאקספרס וישר קיבלתי החזר כספי.
מסקנה שלי, צודקות כל הנרתעות מקניות גדולות ויקרות למוצרים שזקוקים לאחריות צמודה
_אפילו הפרסומת של הטינקו החדש ".... ופחות תקלות" משמע שיש תקלות לחברות הטובות אז קל וחומר למוצרים מעלי...

• הוסף לסימניות
אז אני גם הזמנתי וקיבלתי לפני חודש הודעה מהממליצה של המוצר באתר "סט" שהמלאי נגמר ולבקש החזר כספי.
פניתי מספר רב של פעמים ולא ענו לי (וזה לאחר שהחנות ענתה לי כמה שבועות לפני שיש להתאזר בסבלנות...), עירבתי את עליאקספרס וישר קיבלתי החזר כספי.
מסקנה שלי, צודקות כל הנרתעות מקניות גדולות ויקרות למוצרים שזקוקים לאחריות צמודה
_אפילו הפרסומת של הטינקו החדש ".... ופחות תקלות" משמע שיש תקלות לחברות הטובות אז קל וחומר למוצרים מעלי...
היכן באתר יש אפשרות לפנות לעלי אקספרס עם תלונה כזו? חיפשתי ולא מצאתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה