שואב שוטף למי יש מידע על שואב שוטף Laresar M3 מעלי אקספרס?

• הוסף לסימניות
אז אני גם הזמנתי וקיבלתי לפני חודש הודעה מהממליצה של המוצר באתר "סט" שהמלאי נגמר ולבקש החזר כספי.
פניתי מספר רב של פעמים ולא ענו לי (וזה לאחר שהחנות ענתה לי כמה שבועות לפני שיש להתאזר בסבלנות...), עירבתי את עליאקספרס וישר קיבלתי החזר כספי.
מסקנה שלי, צודקות כל הנרתעות מקניות גדולות ויקרות למוצרים שזקוקים לאחריות צמודה
_אפילו הפרסומת של הטינקו החדש ".... ופחות תקלות" משמע שיש תקלות לחברות הטובות אז קל וחומר למוצרים מעלי...
מעניין אני לא הצלחתי לקבל החזר

• הוסף לסימניות
מוזר אני פניתי אליהם באליאקספרס על בעיה מסויימת וענו לי למחרת

• הוסף לסימניות
מוזר אני פניתי אליהם באליאקספרס על בעיה מסויימת וענו לי למחרת
מתי פנית? לפני כחודשיים פניתי אליהם ואכן ענו, אבל בשבועיים האחרונים אין מענה

• הוסף לסימניות
עכשיו שלחתי הודעה לא תלונה. נראה אם יענו

• הוסף לסימניות
אולי על שאלות הם עונים, אבל במצב של תלונה אז לא. בינתיים פניתי ישירות לשרות לקוחות של עלי אקספרס והם מטפלים בזה

• הוסף לסימניות
אבל באמת אין מוצרים בעמוד הבית שלהם. רק חלקי חילוף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קניתי לפני כמה חודשים שואב שוטף Laresar m3 , השתמשתי לא הרבה והמכשיר התקלקל. הקול עובד אבל המכשיר לא פועל. בחוברת ההוראות רשום שיש אחריות שנתיים, וגם רשום שבכל בעיה לפנות במייל והם יענו תוך יום עסקים אחד.
פניתי הרבה פעמים בכמה דרכים (2 כתובות מייל, דרך האתר שלהם, דרך עלי אקספרס) ואין כל תגובה. דממה.
אני חוששת שהחברה נעלמה וההשקעה ירדה לטמיון
את יכולה להביא לי מספר הזמנה של אלי אקספרס
אולי אוכל לעזור לך איתו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ענו לי בתוך כמה שעות באדיבות וביעילות
הסיפור כזה. לפני 3 שבועות חוויתי "שלוליות" של מים תוך כדי ניקיון ופסים בגמר הניקיון של הריצפה.
פניתי אליהם והם ביקשו סרטון. לא היה לי כח לצלם. אבל אחרי שניקיתי היטב במים מתחת לברז את המברשת. המכשיר חזר לעבוד מצויין. פניתי אליהם (בגלל מה שנאמר כאן) כתבתי להם שניקיתי והבעיה נפתרה. שאלתי האם הניקיון הזה נדרש ומה אוכל לעשות שהבעיה לא תחזור.
הם ענו לי בתוך כמה שעות שצריך לנקות את הצינורות של המוצר ואולי להחליף את התוף. ושלחו סרטון. רק שבאתרוג הוא חסום.
עכשיו ביקשתי שישלחו את הסרטון במייל
נחכה ונראה... ונעדכן

• הוסף לסימניות
המוצרים שלהם כרגע לא זמינים בארץ
החרימו להם זה במכס
זו לא סיבה שלא יהיה באתר שלהם מוצרים. ומניין לך שהחרימו במכס? למה שיחרימו זה היה כולל מכס מדווח. אני רואה שאתה מתנדב לעזור כאן. אתה המשווק? חבר של המשווק?

• הוסף לסימניות
זו לא סיבה שלא יהיה באתר שלהם מוצרים. ומניין לך שהחרימו במכס? למה שיחרימו זה היה כולל מכס מדווח. אני רואה שאתה מתנדב לעזור כאן. אתה המשווק? חבר של המשווק?
ככה לי המוכר כתב שזה הסיבה
זה התעכב עד עכשיו בגלל המכס

• הוסף לסימניות
ענו לי בתוך כמה שעות באדיבות וביעילות
הסיפור כזה. לפני 3 שבועות חוויתי "שלוליות" של מים תוך כדי ניקיון ופסים בגמר הניקיון של הריצפה.
פניתי אליהם והם ביקשו סרטון. לא היה לי כח לצלם. אבל אחרי שניקיתי היטב במים מתחת לברז את המברשת. המכשיר חזר לעבוד מצויין. פניתי אליהם (בגלל מה שנאמר כאן) כתבתי להם שניקיתי והבעיה נפתרה. שאלתי האם הניקיון הזה נדרש ומה אוכל לעשות שהבעיה לא תחזור.
הם ענו לי בתוך כמה שעות שצריך לנקות את הצינורות של המוצר ואולי להחליף את התוף. ושלחו סרטון. רק שבאתרוג הוא חסום.
עכשיו ביקשתי שישלחו את הסרטון במייל
נחכה ונראה... ונעדכן
גם אני התכתבתי איתם מיד לאחר שקיבלתי את המוצר, משהו בסגנון שלך, והם ענו מאוד באדיבות. רשמו שאין לי מה לדאוג , וכמו אצלך גם הבעיה הסתדרה ולא הייתי צריכה מהם שרות. אבל כעת המכשיר התקלקל, שלחתי סרטון ואין תגובה כבר יותר משבועיים

• הוסף לסימניות
א, משווקת.
ב, מכרה והמליצה פה על מוצר זה ..
שלי הגיע ועדיין לא התנסיתי, מבחוץ נראה טוב מאוד.

קוד קופון בלעדי MIRI03
ניתן לממש עם קופונים נוספים
ק.ש

• הוסף לסימניות
את יכולה להביא לי מספר הזמנה של אלי אקספרס
אולי אוכל לעזור לך איתו
מספר ההזמנה : 1114386464314562
אשמח מאוד אם תוכלי לסייע כי אני ממש לא יודעת מה לעשות

• הוסף לסימניות
זו לא סיבה שלא יהיה באתר שלהם מוצרים. ומניין לך שהחרימו במכס?
הם לא מוכרים את זה עכשיו לכן הורידו את זה
למה שיחרימו זה היה כולל מכס מדווח.
עשו להם בעיות בגלל שמכרו את זה במחיר זול
זה מה שהמוכר אמר לי
אני רואה שאתה מתנדב לעזור כאן. אתה המשווק? חבר של המשווק?
אני עובדת עם המוכר

• הוסף לסימניות
מספר ההזמנה : 1114386464314562
אשמח מאוד אם תוכלי לסייע כי אני ממש לא יודעת מה לעשות
אשלח לו, אעדכן
את מעדיפה פה או בפרטי/מייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה