למי יש מכשיר מירס?

• הוסף לסימניות
חמדתי המתוקה שיחקה לי בפאלאפון והפכה לי ואתו לאנגלית, זה מאד מפריע לי בפרט שהיומן שלי מלא בפגישות.
אשמח למי שיש מכשיר מירס דגם :i706 סליידר שיגיד לי על מה ללחוץ כדי שאוכל להחליף חזרה לעיברית (אני באנגלית לא משו ואין לי סבלנות לשבת עם התרגום של גוגל.)
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לך אולי תמונה של המכשיר?
לי יש מירס סלידר
אם זה אותו מכשיר אפשר לנסות
לא תמיד זה יצליח כי ההגדרות שונות אבל תמיד אפשר לנסות
אם יש לך תמונה תעלי אותה.

• הוסף לסימניות
זה המכשיר

קבצים מצורפים

• סלידר.jpg
    KB 39.5 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
המכשיר שלי נראה אותו דבר רק שהוא לא כשר... אני ינסה להגיד לך תנסי לעשות ותגידי לי עם הצלחת..
תלחצי על הכפתור השמאלי למעטה(4 ריבועים כאלה)
אחרכך תיכנסי להגדרות שזה ציור של כמו גלגל כזה
ואז השורה הראשונה זה תצוגה-מידע תלחצי על זה. ואזתרדי עד למעטה האחרון זה שפהו תלחצי אז השני זה עברית...
מקווה שזה אותם הגדרות ועזרתי... אשמח לשמוע עם הצלחת...

• הוסף לסימניות
מאד מאד עזרת לי!!!
תודה על הסבלנות והזמן!!
אין לי מילים!!!
שתמיד תהיה מהנותנים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה