תודה רבה.בבקשה,
033077390
הקו הזה של "מי זה פון" עבד לי תמיד, ופתאום כשאני מקישה 1, הוא אומר לי בשלוחה זו עדיין אין השמעות... משהו מוזרררררהקו אושר ע"י וועדת הרבנים
0799-300-400
כרגע נמבר עובדמה עם נאמבר?
0799300010
אומר שיש תקלה כבר תקופה ארוכה.
ישנו קו מטורף שנפתח לפני כנמה חודשים שהוא ממש בנוי על האפליקצייה של מי....הקו הזה של "מי זה פון" עבד לי תמיד, ופתאום כשאני מקישה 1, הוא אומר לי בשלוחה זו עדיין אין השמעות... משהו מוזררררר
מישהו יודע?
זה בשלוחה 6ישנו קו מטורף שנפתח לפני כנמה חודשים שהוא ממש בנוי על האפליקצייה של מי....
השמות שהוא נותן מדוייקים 093137980
צריך להרשם פעם אחת דרך הטלפון או האתר
כדאי מאד כדי לזהות מספרים הוא מדוייק מאד
תודה....זה בשלוחה 6
גם באשכול הבא דיברו על זה וזה מביא לאותו מקום
![]()
תבדוק את הקישור הבאתודה....
רק יש לי סי שתיים וההפנייה לא עובדת לי בשביל כל הפונקציות שזה מציע
אני פשוט צריך את ההפניה לחסומים...
כדי לגלות לי את מי שמתקשר אלי מחסום...
www.prog.co.il
זה עדיף??תבדוק את הקישור הבא
![]()
דרוש מידע - האם יש דרך לגלות מי זה במספר מוגבל או חסום?
ניסיתי עכשיו התקשרתי בעצמי מטלפון אחר בחסוי וזה עובד פצצה תודה רבה.... בכיף בידיוק הרגע חיפשתי מי נתן לי אז קרדיט ל @תאורת חרום שהביא תדבר הזה אז תודה!www.prog.co.il
לא יודע.זה עדיף??
ממה שדוד העלה לפני כן (אני לא יודע איך מתייגים שם של משתמש בפרוג)
תלחחץ על המקש @ ואז צמוד איליו תכתוב את שם המשתמש שאתה רוצה להזכיר.(אני לא יודע איך מתייגים שם של משתמש בפרוג)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים