נכתב ע"י מיה יצחקי;481018:אשמח לקבל
מי שיש לו מרשם לסופגניות אורייות
והכי חשוב קלות להכנה
תודה מראש![]()
אתם מזכירים לי...נכתב ע"י אושר;481197:ממש חטפת לי את המילים מהפה. מראש חודש בערך הילדים שלי בונים על הסופגניות שנכין ביחד.
שמרים יש (מהפיצה של תשעת הימים---)
אבל מתכון אין. אף אחד לא יכול לפרגן?
אני לא הולכת לקנות שימרית -כי, כאמור, שמרים יש לי. אז אולי בכל זאת?
ותודה מראש, כמובן.![]()
זה באמת- מממ... מריח טוב!נכתב ע"י ראש_יהודי;481242:אני לא מוצאת את המתכון המעולה שיש לי,
אבל טיפ משדרג -
כשיוצרים את העיגולים מכניסים לכל עיגול קוביית שוקולד חלבי.
(יוצרים את הכדורים כמו שעושים לחמניות עגולות מתוקות ולא כמו הקריצה המסורתית של הבצק עם כוס).
נותנים לזה לטפוח כמה שצריך,
ואח"כ מטגנים את זה כרגיל - נמס בפה!
מעולה גם בחימום.
נכתב ע"י חברה;481065:ת'אמת, מצדיק את העבודה?
ואת המחיר? (יש היום לקנות סופגניה ב-70 אג')
נכתב ע"י ariels;481585:עוד משהו -
מי שרוצה להמנע מטיגון מטעמי בריאות וקלוריות - סופגניות אפויות
יש היום תבניות סיליקון עם שקעים עגולים כמו חצי כדור,
שמים טיפה שמן,
מתפיחים בפנים את הסופגניות,
מורחים שמן למעלה ואופים (באמצע האפיה להפוך ואולי למרוח עוד קצת שמן)
לא ניסיתי, אולי השנה...
אהם...יצאת מהבעיה של השמן ונכנסת לבעיה של התבניות סיליקון...נכתב ע"י ariels;481585:עוד משהו -
מי שרוצה להמנע מטיגון מטעמי בריאות וקלוריות - סופגניות אפויות
יש היום תבניות סיליקון עם שקעים עגולים כמו חצי כדור,
שמים טיפה שמן,
מתפיחים בפנים את הסופגניות,
מורחים שמן למעלה ואופים (באמצע האפיה להפוך ואולי למרוח עוד קצת שמן)
לא ניסיתי, אולי השנה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים