- הוסף לסימניות
מתכון לסופגניות מוצלחות כמו בחנות ואפילו יותר
יש פה יותר מדיי עצלנים חברה תשקיעו תקבלו תוצאות כמו בחנות.טוב אז יש לי מכון מאוד
מוצלח וטעים.אני קוראת להם סופגניות של פולה כי המתכון של פולה .
חומרים: 27-28 סופגניות גדולות
1 קילו קמח
2בצים +2חלמונים
50 גרם שמרים או לחלופין שמרים יבשים 2 כפות גדושות
6 כפות סוכר
4כפות ערק או קוניאק
חצי מרגרינה מומסת
מעט מלח
1,5 כוסות מיים חמימים (מעט יותר מפושר)אים חסר לפי הצורך להוסיף
אופן ההכנה:
להניח את המלח בקרקעית הקערה אחר כך את הקמח המרגרינה בצים ערק סוכר והשמרים
לשפוך את המיים מעל השמרים ללוש טוב עד לקבלת בצק שאינו דביק להניח להתפחה לאחר שהבצק תפח לקרוץ עיגולים ,לא על ידי כוס אלא בייד,לעגל עים הייד בלחיצה על המשטח ולעגל ,יותר קל להכין מראש את מספר העיגולים ,לפני יצירת העיגולים מנסיון למשוח כמות נדיבה של שמן על המשטח שהולכים לשים את הכדורים מיכון שיעזור לכם לשלוף אותם אחר כך לסיר הטיגון בקלות ,להשאיר את הכדורים להטפחה שנית ולכסות בניילון (הטפחה שנייה חצי שעהבערך)לטגן בשמן עמוק נתנו לכם עיצות בקשר לטיגון.מה שנישאר בהצלחה לכולם. הסופגניות צריכות לצאת אוריריות וטעימות יותר מהחנות ואפילו ברמת קונדטוריה.
יש פה יותר מדיי עצלנים חברה תשקיעו תקבלו תוצאות כמו בחנות.טוב אז יש לי מכון מאוד
מוצלח וטעים.אני קוראת להם סופגניות של פולה כי המתכון של פולה .
חומרים: 27-28 סופגניות גדולות
1 קילו קמח
2בצים +2חלמונים
50 גרם שמרים או לחלופין שמרים יבשים 2 כפות גדושות
6 כפות סוכר
4כפות ערק או קוניאק
חצי מרגרינה מומסת
מעט מלח
1,5 כוסות מיים חמימים (מעט יותר מפושר)אים חסר לפי הצורך להוסיף
אופן ההכנה:
להניח את המלח בקרקעית הקערה אחר כך את הקמח המרגרינה בצים ערק סוכר והשמרים
לשפוך את המיים מעל השמרים ללוש טוב עד לקבלת בצק שאינו דביק להניח להתפחה לאחר שהבצק תפח לקרוץ עיגולים ,לא על ידי כוס אלא בייד,לעגל עים הייד בלחיצה על המשטח ולעגל ,יותר קל להכין מראש את מספר העיגולים ,לפני יצירת העיגולים מנסיון למשוח כמות נדיבה של שמן על המשטח שהולכים לשים את הכדורים מיכון שיעזור לכם לשלוף אותם אחר כך לסיר הטיגון בקלות ,להשאיר את הכדורים להטפחה שנית ולכסות בניילון (הטפחה שנייה חצי שעהבערך)לטגן בשמן עמוק נתנו לכם עיצות בקשר לטיגון.מה שנישאר בהצלחה לכולם. הסופגניות צריכות לצאת אוריריות וטעימות יותר מהחנות ואפילו ברמת קונדטוריה.
הנושאים החמים