נכתב ע"י כוכב103;953843:אני מכינה פשטידה בשרית על מלאווח:
עלה אחד מלמטה ועלה נוסף מלמעלה
באמצע מילוי עוף או עוף מעורב בבשר עם ירקות (בצל קצת גזר וקצת קישואים)
ביצה, מלח, פלפל שחור, שום גבישי. (בקיצור עיסה רגילה של קציצות בשריות)
למרוח ביצה מלמעלה ולאפות בתנור בחם בינוני גבוה כחצי שעה
לקישוט אפשר לשים כדורים קטנים מהעיסה סביב עיגול המלאווח שעל כל פרוסה יהיה כמו 'דובדבן'
חותכים ל-8 משולשים יפים ומגישים חם.
מעדן מיוחד, מתאים גם למנה ראשונה עם רוטב פטריות או כבד
(הבן שלי בן ה-7 הזמין שלבר מצוה שלו זו תהיה המנה הראשונה...)
לדעתי זה היה בקטיפה אני הולכת לחפש את זה.נכתב ע"י EC;953798:לפשטידת בשר, טעמתי לא מזמן בשבע ברכות והיה מעדן, אני רוצה להכין לשבת בעז"ה זה היה ככה בצק טוב על זה בשר טחון ולמעלה שוב בצק, אשמח מאוד למתכון מדויק...
תודתי הנכונה...
נכתב ע"י ליקי;953881:לדעתי זה היה בקטיפה אני הולכת לחפש את זה.
זה באמת נראה טוב... ונטעם עוד יותר טוב!נכתב ע"י EC;953969:תודה רבה.. נראה טוב..
נכתב ע"י אז מה;953970:זה באמת נראה טוב... ונטעם עוד יותר טוב!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים