למי יש מתכון לכדורי שוקולד?

• הוסף לסימניות
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
כדורי שוקולד הכי טעימים!!!
אם יש לך את הספר עוגות לכל עת יש שם מתכון של גלילת ביסקויטים לא זוכרת איזה עמוד.
תמירי את זה לכדורים ובמקום חלב מים...

• הוסף לסימניות
פעם אכלתי איפשהו כדורי שוקולד, והם היו כ"כ טעימים ששאלתי את בעלת הבית את המתכון,
היא אמרה לי, אני יגלה לך סוד---עשיתי עוגת שוקולד פשוטה [קרי-עוגה כושית] והיא לא יצאה טוב, פשוט לקחתי אותה עשיתי ממנה כדורים, הוספתי בסקוויטים מרוסקים וקוקוס, והנה לך כדורי שוקולד מיוחדים במינם ובטעמם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1015755:
כדורי שוקולד הכי טעימים!!!
אם יש לך את הספר עוגות לכל עת יש שם מתכון של גלילת ביסקויטים לא זוכרת איזה עמוד.
תמירי את זה לכדורים ובמקום חלב מים...

גם אני מכורה למתכון הזה, אבל מחליפה את החלב ביין אדום מתוק
בגלל הכמות הגדולה של היין הטעם עשירררר ושוקולדי במיוחד!
זה בצק שממש קל וכיף לילדים לעבוד איתו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;1015820:
גם אני מכורה למתכון הזה, אבל מחליפה את החלב ביין אדום מתוק
בגלל הכמות הגדולה של היין הטעם עשירררר ושוקולדי במיוחד!
זה בצק שממש קל וכיף לילדים לעבוד איתו

אפשר מתכון???
שבת מתקרבת:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;1015831:
אפשר מתכון???
שבת מתקרבת:)

הנה המתכון של רות סירקיס ילדים מבשלים
(הספר הזה כ"כ ישן, זה בטח המתכון המקורי :)

200 גר' ביסקויטים
10כפות סוכר
5 כפות קקאו
7 כפות חלב (אני שמה ליקר במקום)
1 כפית תמצית וניל
100גר' מרגרינה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1015837:

200 גר' ביסקויטים
10כפות סוכר
5 כפות קקאו
1 כפית תמצית וניל
100גר' מרגרינה

או! בדיוק את זה רציתי להעלות...
המתכון הכי טעים שיש :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1015837:

200 גר' ביסקויטים
10כפות סוכר
5 כפות קקאו
1 כפית תמצית וניל
100גר' מרגרינה

גם אני מכירה אותו הוא מדהים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה