למי יש מתכון מעולה מעולה לבלינצ'ס

• הוסף לסימניות
משהו עם מרקם אוורירי יותר, לא דחוס, חלבי ומוצלח נורא - יש למישהי?

• הוסף לסימניות
קחי טיפ קטן משף גדול: הוסיפי כף קורנפלור לתערובת והבלינצ'ס יצאו גמישים ונוחים לעבודה כמו שמעולם לא קרה לך.

• הוסף לסימניות
תודה,
ולמי שרוצה את הרעיון שעשיתי בסוף:
הבלילה הקלאסית החלבית (חלב ולא מים),
חצי מבלנצ'סים כרגיל, ולחצי השני מוסיפים קקאו ועוד מעט חלב (שלא יצא נוקשה מדי),
מבלנצ'סים גם את זה, ואז מגישים לכל אחד בלינצ'ס חום ולבן.
השכלול היותר משוכלל הוא למלא את הלבן בחום ואת החום בלבן...
אבל, לא היה לי זמן.... אז מילאתי בגבינה רגילה + טוב טעם, סוכר ווניל.
שבוע טוב!

• הוסף לסימניות
אוף למה לא ראיתי את זה לפני החג? :rolleyes:

יש לי מתכון למילוי ששוה לנסות גם לא בשבועות:
1 שמנת מתוקה - להקציף
1 סוכר וניל
5 כפות סוכר
2 גבינה 5%
3/4 חבילה אינסטנט פודינג וניל
מעט קינמון

• הוסף לסימניות
או, ראיתי מילוי דומה ושאלתי את עצמי - לא מספיק חטאים? לא מספיק עוגות שמנת?
גם לבלינצ'ס יכניסו לי אותה?! :eek:
בשום פנים ואופן... ;)
והסתפקנו בגבינה לבנה מוכרה ופשוטה...
:)
בכל אופן, ודאי שמילוי כזה הוא יותר מרנין, ואם מוסיפים לו חתיכות תותים בכלל... בכלל,
ולרעיון שלי, לחצי מילוי מוסיפים קקאו.
תודה ליבי!

• הוסף לסימניות
הי, הקרדיט של החום והלבן לאביגיל מייזליק!

• הוסף לסימניות
טיפ לבלינצ'ס (גם לאחרי שבועות) ללא טיגון
הכנתי את הבלילה של הבלינצ'ס החלבי הרגיל, ושפכתי לתבנית גדולה, אפיתי מס' דקות עד להזהבה, הוצאתי קלפתי מהנייר אפיה (יש לשמן את נייר האפיה היטב) מרחתי במילוי גבינה וגלגלתי לרולדה וחתכתי לפרוסות, יצא מעדן.

• הוסף לסימניות
מהי הכמות המדוייקת של ה"קקאו" ("ועוד מעט חלב"-שלא יצא נוקשה) שצריך להוסיף ע"מ שהחביתיות תצאנה חומות?

• הוסף לסימניות
אין לי את זה כרגע מול העיניים, אבל אם אינני טועה הוספתי כפית-שתיים של קקאו,
וחלב לא הוספתי - ואז גיליתי לצערי שהם יצאו נוקשים כאלו. אז כמה חלב הייתי מוסיפה בפעם הבאה? אני יודעת, 2 כפות, משהו כזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה