דרוש מידע למי יש ניסיון עם טיולון בוגבו החדש?

• הוסף לסימניות
ידוע לכן אם יש מצב לחבר לזה איזה אמבטיה?
מתכננים בעתיד לייצר?
כי בקטע הזה אני לא אוכל לוותר על היויו.
אלא אם כן אשאיר אותה אצלי ולא אמכור שיהיה לי גם וגם (אחרי שאזכה בפיס כמובן:)

• הוסף לסימניות
ידוע לכן אם יש מצב לחבר לזה איזה אמבטיה?
מתכננים בעתיד לייצר?
כי בקטע הזה אני לא אוכל לוותר על היויו.
אלא אם כן אשאיר אותה אצלי ולא אמכור שיהיה לי גם וגם (אחרי שאזכה בפיס כמובן:)
נראה שלא

• הוסף לסימניות
אפשר לשים 2 ילדים ביחד בלי לפחד שיפול?

• הוסף לסימניות
ראיתי אתמול מישהי עם העגלה הזה
תינוק כבן 6 חודשים
יושב אלכסוני כזה ולא נופל בזכות הקשירה
העגלה נראת רחבה מידי ובלי מספיק תמיכה בגב

• הוסף לסימניות
ראיתי אתמול מישהי עם העגלה הזה
תינוק כבן 6 חודשים
יושב אלכסוני כזה ולא נופל בזכות הקשירה
העגלה נראת רחבה מידי ובלי מספיק תמיכה בגב
בכללי יויו / בוגבו מתאים מגיל שנה,
עד אז אני משתמשת בטיולון של העגלה הרבה יותר יציב לתינוק

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם יש באליאקספרס פגוש מתאים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה