למי יש נסיון עם האתר הזה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מסובך, הם נותנים שבוע חינם, רושמים מס אשראי ואחרי 7 ימים אפשר לבטל. שים לב שכל יום אפשר להוריד 7 פריטים מעבר לזה זה בתשלום. המבצע הזה הוא לפי כתובת אימייל. כך שאפשר גם אחרי כמה זמן להיכנס לשם עם כתובת אימייל שונה ולקבל עוד 7 ימים. בסופו של דבר אני עשיתי מנוי ב49$ במבצע של תחילת השנה ואני מקבל בנוסף גם כניסה חלקית כם לaudioblock האתר שלהם למוזיקה ולאפקטי קול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י erezh;1520673:
לא מסובך, הם נותנים שבוע חינם, רושמים מס אשראי ואחרי 7 ימים אפשר לבטל. שים לב שכל יום אפשר להוריד 7 פריטים מעבר לזה זה בתשלום. המבצע הזה הוא לפי כתובת אימייל. כך שאפשר גם אחרי כמה זמן להיכנס לשם עם כתובת אימייל שונה ולקבל עוד 7 ימים. בסופו של דבר אני עשיתי מנוי ב49$ במבצע של תחילת השנה ואני מקבל בנוסף גם כניסה חלקית כם לaudioblock האתר שלהם למוזיקה ולאפקטי קול.

שמעתי שזה מסובך להתנתק -אם את אומרת שאין בעיה מנסיון -אז אני אלך על זה.
יש עוד מישהו שהתנסה באתר הזה?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי מנוי לשנה ב99 דולרים. בשבוע הנסיון לא גבו כלום. קצת אחרי התחלת המנוי ראיתי כי גבו סכום נוסף וכתבתי להם כי לא ביקשתי דבר נוסף מעבר למנוי הראשוני והם החזירו לי את הסכום המיותר שגבו במלואו מיד לאחר שביקשתי
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה