קניות באתרים מחו"ל למי יש עגלת תאומים ביבה M

• הוסף לסימניות
לא קוקו ביבה אלא זו:
https://www.mamaguru.co.il/מוצר-עגלת-תאומים-Biba-M-תיק-החתלה-מתנה
מבררת עבור קרובת משפחה שרוצה והמחיר ממש טוב. היא חדשה בשוק וראיתי המון המלצות אבל היא רחבה יחסית אולי יש מישהי שיכולה להחכים אותנו לפני רכישה?
parameter_twin_stroller_04.jpg

• הוסף לסימניות
לא קוקו ביבה אלא זו:
https://www.mamaguru.co.il/מוצר-עגלת-תאומים-Biba-M-תיק-החתלה-מתנה
מבררת עבור קרובת משפחה שרוצה והמחיר ממש טוב. היא חדשה בשוק וראיתי המון המלצות אבל היא רחבה יחסית אולי יש מישהי שיכולה להחכים אותנו לפני רכישה?צפה בקובץ המצורף 393851
אין לי שמץ של מושג לגבי העגלה הזו, אבל אם היא רחבה- לדעתי זה שיקול לא לקחת.
אנחנו השתמשנו במאונטין באגי בעיקר בגלל שהיא צרה מרוב עגלות התאומים, ובהרבה מאד מקומות היא עברה בדיוק על הסנטימטר ובליבנו הודינו שלא לקחנו עגלה רחבה יותר, אפילו ב- 3 ס"מ...

• הוסף לסימניות
אני אישית השתמשתי בבייבי ג'וגר והיא יותר רחבה ממאונטין באגי ולא היה מקום שלא עברה בו (חוץ מהמעלית אצל ההורים שלי ששם המאונטין לא נכנסת באורך) כך שלא ראיתי בעיה ברוחב זה אמור להיות רוחב כמו ביבה קוקו הישנה. יש למישהי ויכולה לתת מידע אם הפריע לה?

• הוסף לסימניות
רוצה להגיד שלפי הנתונים יש לה מעלות רבות, משקל מועט וכו לגביי הרוחב היא ברוחב סטנדרטי של עגלת תאומים, נכון שצר זה שיקול אבל אפילו אם במקומות מועטים היא לא תעבור ייתכן ושווה לה בגלל המחיר, אם אני הייתי מוגבלת תקציבית לא הייתי חושבת פעמיים כי הרוחב סביר לחלוטין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה