כללי למי יש פוטושופ cc

• הוסף לסימניות
קיבלתי קובץ בפוטושופ cc
ואני עדיין עובדת על cs

יש כאן משהו שיוכל להמיר לי לי אותו???
זה יעזור לי מאוד.

• הוסף לסימניות
מה זה CC לעומת CS

• הוסף לסימניות
זה הגירסא הכי חדשה- האחרונה
אין חבילה של cs7
אלא עברו לסדרה חדשה cc

• הוסף לסימניות
אין שום דבר בינתיים.
בסך הכל גירסת CS6 עברה לענן, והם טוענים שכל השדרוגים יעשו מהיום על הגירסה הזו שנקראת CC ולא יימכרו עוד גירסאות חדשות רק על הענן.
באתר של אדובי עצמו, כשלוחצים על אינדיזיין CC או פוטושופ CC וכו' מגיעים ללינק של CS6

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1062291:
אין שום דבר בינתיים.
בסך הכל גירסת CS6 עברה לענן, והם טוענים שכל השדרוגים יעשו מהיום על הגירסה הזו שנקראת CC ולא יימכרו עוד גירסאות חדשות רק על הענן.
באתר של אדובי עצמו, כשלוחצים על אינדיזיין CC או פוטושופ CC וכו' מגיעים ללינק של CS6

על מה אתה מדבר?
CC זו גירסה נפרדת, מלאה בשדרוגים, עדכונים ופיצ'רים חדשים כולל ביצועי מערכת משופרים.
כמובן שהמרחק מCS6 הוא קטן, וכמו כל תוכנה של אדובי, מומלץ לדלג על דור בשדרוג.

התוכנות ניתנות להודה מכאן
https://creative.adobe.com/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה