אשמח מאוד אני מירושליםמודיעין עילית
יכולה להעביר לירושלים
שלחתי את המייל שלי בהודעה פרטיתמודיעין עילית
יכולה להעביר לירושלים
אני שולחת לך את הפרטים שלי בהודעה פרטית (לא משתמש שלי)אני בבית וגן. אם יש לך משהו שמגיע לאזור או לאזור ירמיהו לאיחוד הצלה אני יעביר לך
יש מצב שאחד הפראקים שהועלו לפה עדיין רלוונטי?
אני צריכה דחוף לילד בן 5-6 (ירושלים/בני ברק)
תודה מראש למצילות![]()
ניתן לקחת את זה??יש לי פראק שלקחתי לבן שלי ובסוף לא משתמשת
אני בבני ברק
ניתן לקחת את זה??
איפה בבני ברק?
בכמה?זה ממישהי שרוצה למכור, אם מתאים לך
בכמה?
אני בודקת את זה עם חברה שלי שזה עבורה..70 ש"ח (גמישות קטנה במחיר)
הי יכול להיות שעוד יש לך? דחוף לי ממש תודהיש לי להלוות לך יותר מתאיםלגיל 8 נמצאת במרכז ירושלים
רלוונטי עדיין?יש לי 2 פראקים בתפירה אישית למכירה
גילאים 5-7
רלוונטי לקניה?יש לי בבני ברק. (תפרנו במיוחד כי גם לא מצאנו)
אבל התחפושות עדין לא בשטח
תני תזכורת באדר ב' כשאעלה אותם
צריכה עכשיו? כי זה עם התחפושות... תעדכני אם שאחפשרלוונטי לקניה?
נמכררלוונטי עדיין?
צריכה במידה 5
כן צריכה לתחפושת אשמח ממשצריכה עכשיו? כי זה עם התחפושות... תעדכני אם שאחפש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים