פורים למי יש פראק או חליפה ארוכה לילד בן 6-8 לפורים? לא מוצאת בשומקום.....

• פותח הנושא Mix
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
@חדזי
שלום לך, ראיתי שכתבת בשרשור זה לעיל שיש לך פראק לילד בן 9
אשמח מאוד לבדוק איך אם יש אפשרות לשכור או להשאיל אותו.
איך אפשר ליצור איתך קשר?

• הוסף לסימניות
יש לי.
אני בצפון
יכול להיות שאני אהיה בירושלים או בבני ברק ביום שלישי אם רלוונטי לך.
אשמח אם יש לך להלוות את הפראק להשנה?

יש לי 2 פראקים בתפירה אישית למכירה
גילאים 5-7
בכמה את מוכרת איך אפשר ליצור קשר?

לי יש פראק מידה 9 אבל הבת שלי בכתה א לבשה בהצגה אז נראה לי מתאים לגיל 6
אני בירושלים
רלוונטי להשנה? יעזור לי.

• הוסף לסימניות
יש לי בירושלים להלוות בערך לגיל 8

• הוסף לסימניות
יש לי חליפת חסיד השכרה 80 מכירה 150 ירושלים-רמות

קבצים מצורפים

• IMG_1334.JPG
    IMG_1334.JPG
    2 MB · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
יש לי חליפה ארוכה מידה 6 מצרפת תמונה השכרה 80 מכירה 150 ירושלים רמות ( אולי אפשר בית שמש)

קבצים מצורפים

• IMG_1332.JPG
    IMG_1332.JPG
    2.1 MB · צפיות: 11
  • IMG_1334.JPG
    IMG_1334.JPG
    2 MB · צפיות: 10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה