למי יש פרויקט השו"ת / אוצר החוכמה?

• הוסף לסימניות
אני צריכה בבקשה שיעלו לי את פרשת לך לך- מקרא עם ניקוד, ובלי טעמים.
(גם עם ניקוד, גם בלי טעמים)
אם יש למישהו זמינות לתוכנות הנ"ל- אשמח אם יוכל לעזור לי.
זה די דחוף...
תודה

• הוסף לסימניות
מצורף

קבצים מצורפים

• פרשת לך לך.doc
    KB 76 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
בהזדמנות תורידי את תוכנת "תורת אמת", שם יש את כל הדברים הבסיסים בחינם.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם... חיפשתי בעבר מס' פעמים בתוכנות החינמיות- וזה לא התאים לצרכים שלי. תורת אמת לא מנוקד (עד כמה שזכור לי)
ואופציה אחרת שמצאתי היתה עם טעמים...

• הוסף לסימניות
אם גוגל פתוח לך, אל תתביישי לבקש ממנו,
הוא שמח לעזור, ובדר"כ גם יש לו את הכלים לכך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1106442:
תודה לכולם... חיפשתי בעבר מס' פעמים בתוכנות החינמיות- וזה לא התאים לצרכים שלי. תורת אמת לא מנוקד (עד כמה שזכור לי)
ואופציה אחרת שמצאתי היתה עם טעמים...

בתורת אמת יש מנוקד/לא מנוקד/עם טעמים/ בלי טעמים

• הוסף לסימניות
באוצר החכמה ובהיברו בוקס אין טקסט כלל.
ובתורת אמת יש כמובן, ככתוב לעיל.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לשלוח לי את פרק כ"ד בחומש בראשית, ע"פ הבקשה הנ"ל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה