למי יש פרוספקט של כללי הצניעות של משמר התורה?

• הוסף לסימניות
בתודה לכל המסייעים :).

• הוסף לסימניות
יש לי, את רוצה שאסרוק אותו?

• הוסף לסימניות
אנחנו נשמח, אם לא קשה לך...
וזכות המתחזקות תעמוד לך!
תודה.

• הוסף לסימניות
גם אני מעונינת

אפשר להעלות?

תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
לא שכחתי, ניסיתי אתמול
אבל יש לי בעיה בסורק,
אני אנסה מסורק אחר ואעלה את התקנון בעז"ה.
או שמשהי תקדים אותי...

• הוסף לסימניות
צירפתי בקובץ פי די אף.
זה מעודכן לתחילת תשע"א (אולי כבר יש מעודכן יותר).

קבצים מצורפים

• משמר התורה.pdf
    KB 73.3 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
רעות כהנא,
תודה על הרצון הטוב.
ומי שחושב לעשות מעשה טוב ולא עלתה בידו - נחשב לו כאילו עשאה, אני צודקת?...

בכל אופן אם הפרוספקט שבידך מעודכן כבר לשנת תשע"ב אני אשמח מאוד אם תצליחי לסרוק אותו,
גמר חתימה טובה!!

• הוסף לסימניות
יערי, תודה רבה!!!
יהי רצון שתעמוד לך זכות של זיכוי הרבים,
במיוחד בימים אלו!..

• הוסף לסימניות
זה מתשע"ב

קבצים מצורפים

• משמר התורה.pdf
    KB 912.3 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
תודה!
מחשבה טובה הקב"ה מצרפה למעשה...
לי יש את תשע"ב
אנסה עוד מאמץ

• הוסף לסימניות
אתה צודק...
תודה על המאמץ, וגמר חתימה טובה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה