כללי למי יש פריהנד ויכול לסגור לי קובץ אילוסטריטור?

• הוסף לסימניות
מישהו שיש לו אילוסטריטור ופריהנד יכול לסגור קובץ מצורף זה כקובץ פריהנד וכן ליצא לסיומת eps?
(לא טוב לי יצוא מאילוסטריטור)
תודה רבה

קבצים מצורפים

• קוי מתאר אילוסטריטור.ai
    1.2 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אין לי פריהנד אבל מה הבעיה להפוך באילוס לקובץ eps?

• הוסף לסימניות
אין בעיה.
אני עובדת מול איזה בית דפוס מסוים (לצורך חיתוך מסובך), הקובץ EPS ששלחתי ע"י סגירה מאילוס לא עולה להם טוב בתוכנה שלהם (או משהו כזה..) לאחר נסיונות כושלים החלטתי לנסות לשלוח להם קובץ פריהנד-כך הם עובדים בד"כ, וכיון שאין לי ביקשתי עזרתכם.

יש למישהו בכל זאת פריהנד, רצון טוב וזמן בשבילי?!

• הוסף לסימניות
לי יש פריהנד.
מה צריך לעשות?

• הוסף לסימניות
תודה על הענותך.
פשוט לפתוח את הקובץ המצורף ולסגור פעמיים:
פעם אחת לשמור כקובץ פריהנד רגיל
פעם שניה ליצא לסיומת EPS

ממש תודה, זו עזרה גדולה

• הוסף לסימניות
לשלוח לך למייל או להעלות לכאן?
(אני לא בטוחה שאפשר להעלות לכאן פריהנד)

• הוסף לסימניות
אז תשלחי לי למייל.
ממש תודה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
טוב, אני מנסה

(הקובץ כנראה כבד מדי. שולחת למייל שלך.)

• הוסף לסימניות
הגיע מצוין ושלחתי לדפוס ההוא, מקווה שעכשיו זה יהיה בסדר
שוב תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה