למי יש-רבי נחמן...

• פותח הנושא 054
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
את השיר של רבי נחמן:
להיות תמיד בשמחה לא לעצור בדרך... עם כל הכח והנשמה
משהו כזה..
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 054;1086560:
את השיר של רבי נחמן:
להיות תמיד בשמחה לא לעצור בדרך... עם כל הכח והנשמה
משהו כזה..
תודה!

יש לך מושג של מי?של ברסלב עצמם?או של זמר אחר?
כי יש כל כך הרבה שירים על ר' נחמן.
ככה שאם תכוני יהיה לי קל יותר למצוא מה שאת רוצה.

• הוסף לסימניות
ממש אין לי ידע מה המקור.
אם בקלות ובהשיג יד, אשמח.
תודה וחג שמח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 054;1086566:
ממש אין לי ידע מה המקור.
אם בקלות ובהשיג יד, אשמח.
תודה וחג שמח

עוד מילים?
ככה אני לא מכירה שום שיר כזה.
את יודעת אולי יותר מילים?איזה סוג השיר?קצבי?שקט?

• הוסף לסימניות
י"ח תשרי יארצייט ר' נחמן מברסלב זיע"א

קבצים מצורפים

• 07-רבינו נחמן.mp3
    5.9 MB · צפיות: 123
  • הוסף לסימניות
לזה הכוונה?

• הוסף לסימניות
יש לי אוצר ענק של ניגוני ברסלב, העליתי לדרופבקס, אבל איני יודע היאך לעשות מזה קישור שכולכם תוכלו להנות ממנו,
מישהו יסביר לי היאך לעשות את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה