- הוסף לסימניות
אין לי מושג מי זו אמא שלך, אבל עם אמא שלי מאוד כיף לי לצאת!
הורדתי.
אולי דומה, אבל מאוד שונה!דומה במשהו... לא?
אין לי מושג מי זו אמא שלך, אבל עם אמא שלי מאוד כיף לי לצאת!
אולי דומה, אבל מאוד שונה!דומה במשהו... לא?
החיים הם כמו נעליים,
בשביל להיראות טוב בעיני הסביבה, חייבים לוותר על הנוחות.
תמהני שלא ידעת את זה!סיפרתי לחברה שראיתי נעליים מעלפות, אך הן לא היו נוחות אז לא קניתי.
היא לא הבינה את הקשר בין חוסר נוחות לבין לא לקנות.
הזויה!!!
חחחח...אין לי מושג מי זו אמא שלך, אבל עם אמא שלי מאוד כיף לי לצאת!
הורדתי.
למה הזויה?סיפרתי לחברה שראיתי נעליים מעלפות, אך הן לא היו נוחות אז לא קניתי.
היא לא הבינה את הקשר בין חוסר נוחות לבין לא לקנות.
הזויה!!!
תמהני שלא ידעת את זה!
אז אני המוזרהלמה הזויה?
(כמעט) כמו כל נשות ישראל...
נראה לי יותר מתאים, לפני שאתה רוצה לנקום במישהו..."לפני שאתה מותח ביקורת על מישהו, לך מייל בנעליים שלו. כך תהיה רחוק ממנו במייל, והנעליים שלו יהיו אצלך."
מרחבי הרשת![]()
את ממש לא המוזרה!אז אני המוזרה?
נראה לי יותר מתאים, לפני שאתה רוצה לנקום במישהו...
למרות שבכך אתה נוקם גם בעצמך...
כל נשות ישראל, הן המוזרות...את ממש לא המוזרה!
לא יכולה לראות את הנשים שהולכות (אם אפשר לקרוא לזה ככה) על עקבים גבוהים ומדדות ונתמכות בכל מי שלידם וד"ל![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //