עזרה למי יש רעיון למשפטים ופתגמים יפים על נעלים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אחד שעלה לי הרגע:
החיים הם כמו נעליים,
בשביל להיראות טוב בעיני הסביבה, חייבים לוותר על הנוחות. (בנות מבינות)

מי אמר שצריך לוותר על הנוחות ?

ולהוציא על הדבר הזה 2000 ש"ח ???????

nm_4206641_100106_m.jpeg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין לך איזה נערה בסביבה עכשיו, נכון?
אם הייתה, היא הייתה שואגת עליך, אומרים ישן!!!!!!!!!!!:D
האקדמיה ללשון אישרה את המילה הזו.....
אז אפשר להגיד יושן

• הוסף לסימניות

@תמר פלג

• הוסף לסימניות
האקדמיה ללשון אישרה את המילה הזו.....
אז אפשר להגיד יושן
אני לא מאמין!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יואו!!! עכשיו אני מחכה לזמן שאני אשב עם כל אחיותיי, ואז אגיד יושן, ברגע שהם יעירו לי, אעשה פרצוף של אקדמאי מחונן ואומר להן "אתן כנראה לא מעודכנות שאפי' באקדמיה זה מוסכם שאומרים גם כך".:ROFLMAO:

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@תמר פלג

אופססס... רק הרגע פתחתי את זה, הייתי בטוח שכתוב שם הפוך. אם אחיות שלי תראינה את זה, אני גמור!!!:eek:

• הוסף לסימניות
החיים כמו נעליים -

כשאתה יושן אין לך תועלת. ההנאה מגיעה כשאתה מתקדם!!

אני בדיוק באה לכתוב שאומרים ישן, ואז ראיתי את התגובה שלך....

• הוסף לסימניות
זה מ2011,
מישהו יודע אם אפשר לראות את זה במעודכן?
זה מעניין אותי... כי ככה מישהו אמר לי, יכול להיות שזה סתם המצאה שלו:rolleyes:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אוסיף ווארט קטן

ה' אומר למשה רבינו בעת שמגיע לסנה "וַיֹּ֖אמֶר אַל־תִּקְרַ֣ב הֲלֹ֑ם שַׁל־נְעָלֶ֙יךָ֙ מֵעַ֣ל רַגְלֶ֔יךָ כִּ֣י הַמָּק֗וֹם אֲשֶׁ֤ר אַתָּה֙ עוֹמֵ֣ד עָלָ֔יו אַדְמַת־קֹ֖דֶשׁ הֽוּא" ונשאלת השאלה מדוע כתוב "של נעליך מעל רגליך" וכי לא מספיק לומר רק "של נעליך כי...." ?

ואומר הדעת זקנים (מבעלי התוס')

הוצרך לומר מעל רגליך משום שיש נעל שהוא על היד ובלע"ז גנ"ט והוא נעל שנתן בעז לגואל דכתיב איש נעלו ונתן לרעהו וגם עכשיו רגילים השרים והשלטונים לקנות בגנ"ט שלהם

ואכן תבדקו בתרגומון גוגל וכפפה בצרפתית אומרים gant

וא"כ גם הכפפה היא נעל !

• הוסף לסימניות
אני חוזר עכשיו. ואני מגלה כי בעת שישנתי מישהו עשה קופה על ה'יושן' שלי. תכלי'ס לא משנה אם יושנים או ישנים העיקר שנחים :D
יואו!!! עכשיו אני מחכה לזמן שאני אשב עם כל אחיותיי, ואז אגיד יושן, ברגע שהם יעירו לי
וואוו.. "גברא דנשי קטלוהו". עכשיו @רודיום נראה את אחיותיך מסבירות את זה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה