- הוסף לסימניות
לא כנראה, בטוח.כנראה שהם לקחו מ''כוורת''.
הסיכוי היחיד, אולי ממישהו שלקח מהם.
לא כנראה, בטוח.כנראה שהם לקחו מ''כוורת''.
אחד שעלה לי הרגע:
החיים הם כמו נעליים,
בשביל להיראות טוב בעיני הסביבה, חייבים לוותר על הנוחות. (בנות מבינות)
אין לך איזה נערה בסביבה עכשיו, נכון?כשאתה יושן אין לך תועלת. ההנאה מגיעה כשאתה מתקדם!!
האקדמיה ללשון אישרה את המילה הזו.....אין לך איזה נערה בסביבה עכשיו, נכון?
אם הייתה, היא הייתה שואגת עליך, אומרים ישן!!!!!!!!!!!![]()
רציני??האקדמיה ללשון אישרה את המילה הזו.....
אז אפשר להגיד יושן
אין לך איזה נערה בסביבה עכשיו, נכון?
hebrew-academy.org.il
אני לא מאמין!!!!!!!!!!!!!!!!!!האקדמיה ללשון אישרה את המילה הזו.....
אז אפשר להגיד יושן
אופססס... רק הרגע פתחתי את זה, הייתי בטוח שכתוב שם הפוך. אם אחיות שלי תראינה את זה, אני גמור!!!@תמר פלג
![]()
גָּדֵל או גּוֹדֵל? יָשֵׁן או יוֹשֵׁן? - האקדמיה ללשון העברית
הפעלים גדל וישן אומנם שייכים לבניין קל אך יש להם משקל מיוחד בהווה: פָּעֵל. על כן יש לומר יָשֵׁן ולא יושן, גָּדֵל ולא גודל.hebrew-academy.org.il
החיים כמו נעליים -
כשאתה יושן אין לך תועלת. ההנאה מגיעה כשאתה מתקדם!!
אני בדיוק באה לכתוב שאומרים ישן, ואז ראיתי את התגובה שלך....אין לך איזה נערה בסביבה עכשיו, נכון?
או לשבת.כדי לקנות נעליים חדשות, צריך להסכים לעמוד רגע יחפים....
אני חוזר עכשיו. ואני מגלה כי בעת שישנתי מישהו עשה קופה על ה'יושן' שלי. תכלי'ס לא משנה אם יושנים או ישנים העיקר שנחיםאין לך איזה נערה בסביבה עכשיו, נכון?
וואוו.. "גברא דנשי קטלוהו". עכשיו @רודיום נראה את אחיותיך מסבירות את זה....יואו!!! עכשיו אני מחכה לזמן שאני אשב עם כל אחיותיי, ואז אגיד יושן, ברגע שהם יעירו לי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //