למי יש רעיון למתנה לא יקרה וחכמה

• הוסף לסימניות
מהסוג שנותנים למי שצריך, אבל בלי להגזים...
מסוג פורט הרימונים מראש השנה,
יש למישהי רעיון נחמד?
נשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;531846:
מהסוג שנותנים למי שצריך, אבל בלי להגזים...
מסוג פורט הרימונים מראש השנה,
יש למישהי רעיון נחמד?
נשמח לשמוע.
יש את פורט האוזני המן שהוא ממש נהדר
אני חושב שגם פורט הרעשנים יכול להתאים
דרך אגב .. ובלי שום קשר מה זה פורט רימונים????:)

• הוסף לסימניות
ומה זה פורט??? :rolleyes: (עברית יפה שפה...:))

• הוסף לסימניות
הנה...
פורט רימונים - כלי לפירוק הרימון ביפה השפה...
משהו חמוד ופטנטי כזה, שמים את חצי הרימון בתוך ה'כיפה' האדומה,
הופכים על הכלי לחלקיו, דופקים עם כף עץ -
כל הרימון בקערה השקופה והידיים נקיות.
בדוק ומנוסה!
אבל לא ר"ה עכשיו...

אז למי יש רעיון?
זה עלה לדוגמא 30 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אני מכירה יין בשם "פורט רימונים"
אה חשבתי שזה זה עכשיו אני רואה שלא

• הוסף לסימניות
אולי כלי נחמד להגשה של שוקולדים קטנים כשמגישים קפה
אני קיבלתי ואימצתי ..

• הוסף לסימניות
קניתי בכעשרה שקלים:"פורט תפוחים";) מחלק לתפוח לפלחים ולגרעין- נחמד למי שנוהג לעשות הרבה קומפוט תפוחים. אבל נראה לי מדי פשוט כמתנה מרגשת.
יש חותך סלט ירקות שעולה- איכותי יותר ממאה ש"ח, וחיקוי- כשלושים ש"ח.(החיקוי עושה מהעגבניות רסק, והמקורי חותך כהלכה.
אולי תסיירי בחנות כלי בית, או אפילו במחלקת כלי בית ב"עזרנ ואחווה" וכד' -תמצאי דברים מעניינים.

• הוסף לסימניות
עוד מעט מתקרב פסח...
קניתי בטכנו מיקס מקלף עגבניות (למי שמקלף בפסח כל פרי או ירק) עולה משהו כמו 40-50 ש"ח.
או אולי טוחן תבלינים לטחינת האגוזים והשקדים.
יש גם מכשיר יקר יותר שפרסמו לא מזמן, מקלף את התפוח ובו זמנית מוציא את הליבה ופורס את התפוח, עם ידית ידנית.

• הוסף לסימניות
המכשירשל התפוח עולה כ100 ש"ח, הוא נחמד, אבל ממש לא חזק... זה משחק חמוד לפסח, יש לי אותו, השתמשתי בו בפסח לתפוחים ותפוחי אדמה. אבל הוא שמונץ... אם לא עושים בעדינות הוא נשבר.... (לדעתי לא שוה את הכסף..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;531935:
קניתי בכעשרה שקלים:"פורט תפוחים";) מחלק לתפוח לפלחים ולגרעין- נחמד למי שנוהג לעשות הרבה קומפוט תפוחים. אבל נראה לי מדי פשוט כמתנה מרגשת.
יש חותך סלט ירקות שעולה- איכותי יותר ממאה ש"ח, וחיקוי- כשלושים ש"ח.(החיקוי עושה מהעגבניות רסק, והמקורי חותך כהלכה.
אולי תסיירי בחנות כלי בית, או אפילו במחלקת כלי בית ב"עזרנ ואחווה" וכד' -תמצאי דברים מעניינים.
יש לי רעיון שיפרוט על נימי הלב:)
סט פורטים = פורט רימונים + פורט תפוחים + פורט ביצים ( מחלק לפרוסות )
אפשר גם לפרוט שטר של עשרים ולפזר פרוטות ..
אני יכול לפרט עוד הרבה אבל ...

• הוסף לסימניות
יש המון שמונצעס כאלו בתכלס זה נשאר שמונצעס:
סוחט לימון ידני
מפריד חלמון מחלבון
קולף שעושה צורות מיוחדות.
פשוט להסתובב בחנויות תראי הרבה דברים שלא שמת לב.

• הוסף לסימניות
תבניות סיליקון

לעוגות או לפטיפורים,
זה נראה לי דבר נחמד...

• הוסף לסימניות
שטיח מענין לדלת הכניסהה או לאמבטיה, יש משעשעים ומענינים. צריך לחפש אותם.

• הוסף לסימניות
אם לסכם פחות או יותר את העיצות פה- אז לכי תעשי סיבוב בחנויות, בטוח תמצאי משהו:D

• הוסף לסימניות
יש להשיג בחנויות למוצרי אפיה פלטות לחיתוך עוגות בפעם אחת
לא זוכרת מה השם של זה , אבל התוצאה היא שכל העוגה נפרסת לפרוסות בגודל אחיד
יש בזה כל מיני גדלים סוגים ומחירים...

• הוסף לסימניות
שרי,לא שמעתי על זה וגם לא ראיתי את זה-תוכלי לפרט?

• הוסף לסימניות
לא התכוונת דוקא לפריטה אלא לכלי מעניין, שימושי ולא מוכר,
יש אם אני לא טועה לטאפרוור (ככה כותבים?) כמין מפית בגודל חצי מטר על 30 ס"מ בערך עשויה מחומר גמיש, ותפקידה לרידוד בצק:
ז"א: את מכינה עוגיות- במקום לנקות היטב את כל השולחן ואח"כ ללכלך אותו עם הבצק- את פורסת את המפית ועליה עובדת.
יש עליה גם שרטוטים שיעזרו לך לחיתוך מדוייק, חלוקת הבצק וכד'.
נחמד לטיפוסים נקיים ודייקנים שאוהבים לאפות.(לא שאני שייכת לתחילת המשפט, אך חמותי כן, והיא קנתה לי)

אה.. ואיך את מגישה במשלוח מנות? את יכולה לגלגל את זה לייד בקבוק יין טוב והרבה עוגיות ביתיות (יש אשכול שפתחו בנושא, יש שם דברים טובים)

ו... הזכירו כאן מפריד חלמון חלבון- מה זה? מה בדיוק הפואנטה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;531948:
יש לי רעיון שיפרוט על נימי הלב:)
סט פורטים = פורט רימונים + פורט תפוחים + פורט ביצים ( מחלק לפרוסות )
אפשר גם לפרוט שטר של עשרים ולפזר פרוטות ..
אני יכול לפרט עוד הרבה אבל ...

הרבה זמן לא מצאתי את עצמי צוחקת לעצמי
כל המשמח.... זוכה.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת