למי יש רעיון לעיצוב מעניין

• הוסף לסימניות
של לוח "ספירת הגומר" לחתן ולכלה עד החתונה?

בבקשה קצת דחוף.... הם לא רוצים סתם בצורת לוח....

• הוסף לסימניות
לוח ספירת הגומר

עשיתי פעם למישהיא רעיון נחמד: החתן היה מודפס על יום החתונה
הכלה היתה מודפסת על חתיכה מרובעת נפרדת בדיוק בגודל של קובית הלוח(הרי כל הימים בחודש היו באותו הגודל)
כל יום שעבר הזיזו את החתיכה ז"א הכלה בעוד יום וכך לאט לאט היא התקדמה לכיוון החתן
זה היה ממש נחמד ומרגש...
איך הצמידו את החתיכה ללוח? לא זוכרת בדיוק נראה לי שעשיתי בסיס מתכת ועל החתיכה הצמדתי מגנט אבל זה לא בעיה לעשות גם בצורה פשוטה
העיקר הרעיון
ושיהיה בשמחות

• הוסף לסימניות
רעיון יותר פשוט, מצו"ב דוגמא:

קבצים מצורפים

• ספירה לאחור.jpg
    KB 959 · צפיות: 429
  • הוסף לסימניות
רעיון שראיתי- מסטיקים "מאסט" על כל יום וכתוב "אפ' שזה נמשך כמו מסטיק- זה מתוק!"
אצלנו ה'לוח' היה סט של ההזמנה כי אני עיצבתי את ההזמנה וכך גם את לוח הספירה לאחור...

רעיון נוסף זה לשלה כל מיני 'הברקות' פה ושם לפי הענין (ר"ח, ערב שבת וכו')

• הוסף לסימניות
תודה רבה רעיונות חמודים אבל אני מחפשת רעיון יותר בקטע של הצורת עיצוב (המסטיקים וכו' זה יותר מתאים שהכלה תעשה לחתן, כאן אני בתור קרובת משפחה רוצה לעשות להם את זה) ז"א כמו שעושים ככה תאריכים כמו לוח שנה אבל זה בנאלי מידי, אני מחפשת משו יותר מעניין.... מישהו אמר לי אולי צורה של ספירלה שבסוף, בפנוכו של הספירלה יש את התמונה של החתן והכלה אבל אני רוצה לבדוק עוד אופציות יותר מעניינות אם יש למשהו...
תודה רבה מראש ושיהיה רק שמחות!

• הוסף לסימניות
עוד רעיון:
כל יום מורידים את הריבוע של אותו היום ובסוף מתגלית תמונה.
פה אפשר לשחק עם הדמיון- תמונה של הזמנת החתונה עם תמונת החתן והכלה, תמונת החתן והכלה, ברכה מהחתן לכלה ולהיפך...

• הוסף לסימניות
משהו עם פתגם יומי בעל ערך משמעותי להכנה רוחנית לחתונה ולחיים, אפשר לקשר לתאריך, לזמן וכו'.

• הוסף לסימניות
משחקי מילים לספירה לאחור של מאה ימים...:
-מהיום מאה יום
-אף על פי שהתמה100...

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון את רוצה רעיון לעיצוב ולא לרעיון...
אז אפשר בצורת שעורים ובכל חתיכה לשים תאריך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gilag1;477174:
אם הבנתי נכון את רוצה רעיון לעיצוב ולא לרעיון...

אכן כן, סופסוף מישו מבין....:eek:

כל הרעיונות שכולם העלו מעניינים אבל הם לא עונים על מה שביקשתי.....:rolleyes:

ושוב אני יחזור אני רוצה שהעיצוב עצמו יהיה מעניין יותר ולא סתם בנאלי בצורת לוח שנה....
ואם תגידו שזה מתאים לפורום עיצוב, אז זהו, שלא כ"כ..... כי אני לא ממש מחפשת משהו מפוצץ ומעוצב מי יודע מה, אלא יותר רעיון שונה לכתוב את הימים שנותרו.
בתקוה שהובנתי ושוב תודה לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה