למי יש רעיון מבריק

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיון מבריק לבת סמינר לתת מ"מ לחברות. משהו עם רעיון גזעי כמו למשל לתת בקבוקון מיץ תפוזים סחוט טרי ולכתוב : כל השנה אני סוחטת אותך - עכשיו אני מביאה לך את המיץ!
(בוצע בשנה שעברה!)

מחכה להברקות!!:)

• הוסף לסימניות
לשים בתוך חב' א. כביסה מקסימה, ל_____- המקסימה.
לשים הכל בזוג- "טובים השניים....."
לשים דברים של חצי חצי ולכתוב: בלעדיך אני שווה רק חצי.....

• הוסף לסימניות
לקחת שקית מרשרשת של "יש" וכד'
להכניס בפנים כמה ממתקים, שקית צלופן וסרט. (ניתן לעשות הכל מאותו צבע)

ולצרף פתק: "ונהפוך הוא"
עצב/עשה זאת בעצמך...
פורים שמח!!!!

• הוסף לסימניות
לקנות מסגרת של תמונה (יש גם ממש פשוטות בחנויות של ה-2 ש"ח)
ולכתוב: "כיף שאת בתמונה" או משהו בסגנון.
מצרפת משלוחי מנות שעשיתי לבייביסטר, בכיוון הזה: (פעם עם אלבום תמונות ופעם עם מראה)

קבצים מצורפים

• אלבום.jpg
    KB 234.3 · צפיות: 16
  • מראה.jpg
    KB 651.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הרעיונות נפלאים רק לא מוצאים חן בעיני המדוברת...:rolleyes:

יש עוד??

• הוסף לסימניות
פתגם שאני משתמשת בו רבות:
"העולם מוחא כפיים
על תוצרים ותוצאות
לא מעריך את הבינתיים
התהליך-חשוב לא פחות."

ומשהו כמו: תודה על ליווי,וצעידה ביחד וכו'

ולתת חומרי אפיה ומתכון לעוגה/עוגיות מסוימות (ולשים לב שיהיו שם גם 2 מנות) להכנה עצמית.

או:
לברר על משהו שחסר לחברה באמת
ולצרף את הסיפור על 2 הגויים בבית המרזח שקבעו שחבר טוב באמת, הוא זה היודע מה חסר לחברו.

או:
במשלוח-חבל,מדריך לטיפוס הרים וציוד מתאים לכך
והכיתוב: "אל תחשב/י שהגעת לפיסגה בכוחות עצמך. האנשים שהיו איתך לאורך הדרך, מחכים שתכיר בקיומם.

או:
משלוח בשקית וניתן לקנות פח חמוד וכו'
הכיתוב: חברות היא כמו שקית. לפעמים-להקפאה לפעמים נצמדת, לפעמים היא פשוט לזבל ולפעמים היא מכילה המון!!!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מראה עם הכיתוב: "אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה!"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה