למי יש רעיון מקורי לאמא של שבת

• הוסף לסימניות
רעיון מקורי ל-מה?...

• הוסף לסימניות
למה לא לשאול את האמא של שבת בעצמה?
(כמובן בלי לקחת אותה איתך לחנות...;))

• הוסף לסימניות
היא יכולה להביא הפתעה לשם שינוי..
אם היא מתחברת לזה ולא רוצה בדווקא ממתק -
הילד שלי פעם הביא מהכל בשקל,
מן מטוס כזה שמותחים חוט והוא עף
הילדים היו מרוגשים וזכרו את זה מאד לטובה.
וכמה אמהות אמרו לי תודה, שזה לא היה ופלה מצופה...
בעקבותיו היו עוד כמה שבתות כאלו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חלווה אישית [יש מבצע היום בברכל]], מעדן [קצת יקר], פירות יבשים [ט"ו בשבט הגיע]
או הכי קל... קפה שחור, אבל חזק!!!

• הוסף לסימניות
אני שואלת את כלת האירוע.
זה חשוב מה ש ה י א רוצה להביא
וגם אם היא מבקשת סוכריה על מקל, שאני מתעבת כל כך, אני אקנה לה.

(ובסוגריים: לא אשכח שנה אחד ליומולדת במעון הכנתי שיפודי מרשמלו, קשרתי בצלופן וסרט עם פפיון ורוד.
ובתמונות אני רואה את כל המרשמלואים מפוזרים על השולחן, הגננת אחר כך התנצלה שאסור להם להכניס שיפודים למעון, בכל זאת, ילדים קטנים.)

• הוסף לסימניות
את יכולה לשלוח מגש עם פלחי תפוז, קלמנטינה ותפוח מסודרים יפה.
זה יחטף.

הרעיון מתאים רק אם את מודעת לכך שפרות זה דבר שווה ויוקרתי יותר מממתקים.

קצת אחרי ששר הבריאות הצהיר שממתקים ושתיה מתוקה יוצאו מגני הילדים, שלחתי ברוב חדווה קופסת מלפפונים חתוכים , כמדומני להמחשת הצבע הירוק, לא בטוח.
לא נשאר פירור מלפפון- אבל הוא היה הירק היחיד בינות למרעין בישין.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני חולקת עליך-
בגן של הבת שלי היתה אמא שחשבה כמוך וחילקה לכל הילדות סלט פרות בכוסות בקבלת שבת,
לא נעים... אבל בכל הפחים בסביבות הגן היו מונחים כוסות עם פרות חתוכים, ומה שלא כנראה נזרק בבית---
ראשית- בקבלת שבת מותר לשלוח ממתק- אפשר חטיף בריאות
ושנית- אותי דוחה סלט פרות שמי יודע מי חתך אותו וכמה זמן הוא עמד בחוץ-----

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה