למי יש שירים של כתה א פתיחת השנה בית ספר עפרונות וכו

• הוסף לסימניות
למי יש שירים של כתה א פתיחת השנה בית ספר עפרונות וכו
יעזור מאד. תודה.
כמו כן איזה פעילויות אתן עושות בפתיחת שנה?

• הוסף לסימניות
המורה של הבת שלי הפעילה את הבנות עם דיסק של שירים ממש מתוקים. אשאל אותה בבוקר איזה דיסק זה ואיפה ניתן להשיג.

• הוסף לסימניות
יש לי כמה שירים..
תביאי ת'מייל שלך אני ישלח לך אם זה טוב לך בהנאה!

• הוסף לסימניות
רלוונטי רק להיום

• הוסף לסימניות
מוזיקאית-גם לי זה יעזור... לאחותי:
192s192 בגימייל....

• הוסף לסימניות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש למשהי עוד שיר?

• הוסף לסימניות
אחותי הפיקה תוכנית פתיחה מדהים ומושקע לכיתה א' כולל שירים.
לפרטים: 052-7644019

• הוסף לסימניות
היא לא עונה. ואני מנסה להשיג תוכנית דחוף

• הוסף לסימניות
כל שיר יתקבל בברכה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשת חבר;1071470:
מה עם "שלום כתה א'" של מנוחה פוקס?

יש למנוחה פוקס כמדומני איזה סרט גם על "מבצע השלום"..השיר נושא שם בדיוק מתאים לכתה א' מדבר על הבית ספר:
"שלום שלום ללוח לגיר ולשרת שלום שלום גם לילקוט..שלום שלום מחברת ותלמידה אחת..שלום זה נפלא וכה פשוט.."וההמשך...מקווה שלא טעיתי באחת מהמילים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה