למי יש תוכנה קלה להורדה מיוטיוב

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להוריד שום תוכנה האנטי וירוס שלי לא נותן,
אולי יש כבר למשהו תוכנה קלה, רק להתקין במחשב שאני אוכל להוריד
או דרך אחרת?
ניסיתי כבר המון תוכנות........

• הוסף לסימניות
בדפדפן כרום יש אפשרות להתקין רכיב שמפשר הורדה קלה ונוחה מיוטיב, ע"י הוספת לחצן מתחת לכל סירטון
קובץ הרכיב מצורף, יש לחלצו מהזיפ, ולגרור לתוך הדפדפן כרום, ואז יופיע לך בכל סירטון של יוטיב אפשרות קלה להורדה

תהנו!!

קבצים מצורפים

• YouTubeDownloader1.zip
    KB 1.6 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
מי שיש לו כאלה אתרים פתוחים אז למה הוא מחפש פורום חרדי כמו פרוג
יש מספיק פורמים ברשת

על מה הרבנים צועקים ואז אומרים לרב שצרכים אינרנט לגרפקאי................

• הוסף לסימניות
צודק 100%
ח"ו לאתרים פתוחים כמו יוטיוב,
אבל לפעמים (פעם ראשונה) חייבים!!!

וחבל להכנס עכשיו לדיונים......... בסוף הסתרדתי, בקשתי ממשהו שיוריד לי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פישי;833803:
מי שיש לו כאלה אתרים פתוחים אז למה הוא מחפש פורום חרדי כמו פרוג
יש מספיק פורמים ברשת

על מה הרבנים צועקים ואז אומרים לרב שצרכים אינרנט לגרפקאי................

מצטער לאכזב אותך.
גם ברימון בדרגות דיי גבוהות יש גישה ליוטיוב, ותתפלא, רוב הסרטונים + פרסומות חסומים. אבל בהחלט אפשר לגלוש ביוטיוב בלי לראות דברים אסורים. אבל ברור שלא מומלץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה