כללי למי יש תמונה דומה לזו??

• הוסף לסימניות
אני צריכה את עזרתכם בבקשה.....
מחפשת תמונה דומה לזו, זה דחוף לי להיום.....
עדיפות לרקע לבן.
כל עזרה תתקבל בברכה!
בתודה :)

קבצים מצורפים

• stock-photo-16444509-paintbrushes-isolated-on-white.jpg
    KB 7.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
עפרונות

צרפתי לך פה קובץ...זה בסדר?

קבצים מצורפים

• j0175597.jpg
    KB 22.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• 6e42479749d0.jpg
    1 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תודה, אבל במקרה הזה אני צריכה דווקא מכחולים (ועדיף משומשים!)
יש למישהו??

• הוסף לסימניות
הנה מכחולים - וקטורי.

קבצים מצורפים

• מכחולים.ai
    KB 78.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תודה! עזרת לי מאד!
האם יש לך תמונה וקטורית בסגנון דומה של עפרונות או אלמנטים אחרים שאוכל ליצור סדרה??

• הוסף לסימניות
בהצלחה

קבצים מצורפים

• Drawinghb [Converted].ai
    KB 343.1 · צפיות: 23
  • csqb3 [Converted].ai
    KB 228.3 · צפיות: 27
  • 2 [Converted].ai
    KB 326.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אלפי תודות! מהיכן אפשר להוריד עוד תמונות וקטור בסגנונות האלו ללא תשלום? מידע מאד יעזור לי, אני צריכה מגוון תמונות בימים הקרובים...

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
היכן ניתן להוריד עוד תמונות בסגנון של הוקטורים הפתוחים ששלחתם? זה יעזור לי מאד!

• הוסף לסימניות
נכנסתי לאתר של מיקרוסופט. לא ראיתי שום אופציה להוריד איורים פתוחים באילוס?
(כמו שצא הציע)
אפשר לקבל הסבר בבקשה.

• הוסף לסימניות
בצד אפשר לסמן "ניתן לשינוי גודל" ואז זה מביא לך רק וקטורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה