כללי למי יש תמונה של פרה אדומה?

• הוסף לסימניות
אני צריכה תמונה טובה של פרה אדומה ואיכותית.
אודה מאד לכל העוזרים.

• הוסף לסימניות
פרה לא אדומה...

אבל אולי אפשר לשנות את הצבע בפוטושופ!

קבצים מצורפים

• DSCN3494.JPG
    KB 192.8 · צפיות: 68
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;592541:
אבל אולי אפשר לשנות את הצבע בפוטושופ!

תודה אבל אני צריכה תמונה שוכבת ולא עומדת.
אה כן? זה מה שחשבתי אבל אני לא יודעת איך עושים.
איך אפשר לשנות את הצבע לצבע אדום בלי לגעת ברקע.
שהוא יישאר כמו שהוא רק את הפרה לשנות איך עושים?

• הוסף לסימניות
תוציאי אותה מהרקע תשני צבע ותלבישי על רקע של דשא אחר

• הוסף לסימניות
בבקשה...
בשינוי צבע זריז בפוטושופ.

קבצים מצורפים

• para.jpg
    KB 324.1 · צפיות: 80
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;592575:
בבקשה...
בשינוי צבע זריז בפוטושופ.

יפה איך עשית את זה? תוכל הסביר לי? זה מאד חשוב לי.

• הוסף לסימניות
הפרה האדומה לא היתה בצבע אדום יין, אלא דווקא קרובה לצבע של הפרה בתמונה המקורית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;592643:
הפרה האדומה לא היתה בצבע אדום יין, אלא דווקא קרובה לצבע של הפרה בתמונה המקורית.

אה באמת? חשבתי שהייתה באמת פרה אדומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shani20;592674:
אה באמת? חשבתי שהייתה באמת פרה אדומה.

אדום בלשון התורה שונה מאדום בלשון ימינו (למשל "הלעיטני נא מן האדום האדום הזה" - מתייחס לעדשים שהן יותר חומות, בלשוננו, מאשר אדומות).
מומלץ לקרוא באתר של מכון המקדש, יש שם מידע מחכים בנושא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shani20;592622:
יפה איך עשית את זה? תוכל הסביר לי? זה מאד חשוב לי.
ב-hue/saturation בחרתי ב-edit את ה-reds בלבד, ואז שיניתי גוון והוספתי קצת רוויה.
אגב, נעמה, אני יודעת שהפרה האדומה לא היתה בצבע יין, אלא יותר כמו צבע שיער ג'ינג'י (ראיתי פעם בתמונה).

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים סופר שנולדה פרה אדומה באחד מהמשובים החרדיים, והיא גם היתה קרובה יותר לחום מאשר לאדום, בכל אופן לכאורה אפשר להשיג תמונה שלה. (בסוף היא נפסלה לאחר שנמצאו בה שערות שחורות).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה