כללי למי יש תמונה

• הוסף לסימניות
למי יש תמונה של שעון כיס באיכות לשימוש פרטי
דחווווףףףף
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
יש לי במאגר תמונת שעון ישן נושן שהמספרים באותיות
מעניין בשבילך?

• הוסף לסימניות
אני חדש כאן באתר, ולא יודע איך להעלות תמונה
שלח לי מייל ואני אשלח בחזרה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לכזה סוג אני מתכוון

...

קבצים מצורפים

• שעון כיס.jpg
    1.9 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
נו מה קרה?

נו... אין לאף אחד?

• הוסף לסימניות
.

כזה?

קבצים מצורפים

• שעון.JPG
    KB 73.2 · צפיות: 15
  • שעון זהב.jpg
    KB 134.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
כן אם יש עוד אשמח באם תעלו

• הוסף לסימניות
אין אחריות על זכויות יוצרים

בבקשה..

קבצים מצורפים

• 2012-04-11-10-31-02.jpg
    KB 57 · צפיות: 16
  • S4.jpg
    KB 107.9 · צפיות: 16
  • 1290683.jpg
    KB 77.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
איך זה?

קבצים מצורפים

• SL371471.jpg
    KB 61.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תודה

בכל אופן בחרתי כבר איזה שעון אחד
איך יצא?
לו ספירת המאה לחתונה

ושוב תודה לכולם

קבצים מצורפים

• 4444.jpg
    KB 436.5 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה