כללי למי יש תמונות או איורים של בובות מתוקות

• הוסף לסימניות
למה את חושבת, רחל, שזו אמו של יש"ו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;676811:
למה את חושבת, רחל, שזו אמו של יש"ו?

1. כילדה ראיתי באחד מגליונות 'בורדה' (של תפירת בובות) בובה שכזו. אבי, כחוצניק שגדל בין הגויים הסביר לי שזו בובה שמסמלת את הנצרות באופן חזק מאוד.

2. לפני מספר שנים שהיתי בחו"ל בזמן ה'חגא' שלהם - ואכן ראיתי בובה זו ברוב חלונות הראווה משולבת בין שאר הצלבים!

• הוסף לסימניות
תשלחי מייל זה כבד.
אני ישלח בבוקר בעז"ה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rachel27;676819:
1. כילדה ראיתי באחד מגליונות 'בורדה' (של תפירת בובות) בובה שכזו. אבי, כחוצניק שגדל בין הגויים הסביר לי שזו בובה שמסמלת את הנצרות באופן חזק מאוד.

2. לפני מספר שנים שהיתי בחו"ל בזמן ה'חגא' שלהם - ואכן ראיתי בובה זו ברוב חלונות הראווה משולבת בין שאר הצלבים!

זה מענין מה שאת כותבת, כי 13 שנה חייתי כחילונית בין הגויים בלונדון ולצערי הכרתי את נושא החגים שלהם, ולא זכורה לי בובה כזו באף קריסטמס שהייתי שם. לכן לא קישרתי אותה לנושא הזה אף פעם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;676825:
זה מענין מה שאת כותבת, כי 13 שנה חייתי כחילונית בין הגויים בלונדון ולצערי הכרתי את נושא החגים שלהם, ולא זכורה לי בובה כזו באף קריסטמס שהייתי שם. לכן לא קישרתי אותה לנושא הזה אף פעם.

זוכרת את 'שכחו אותי בבית'? הילד מתחבא בין דמויות תפאורה ליד הכנסיה. והבובה שם- נסי להזכר...

• הוסף לסימניות
לא זוכרת, אבל זה לא אומר כלום.

• הוסף לסימניות
חחחח, גינגית, אינני מכירה אותך אישית אבל אני מתחילה לחשוב שהשם הולם את אופייך - ציינתי עובדה לטובת גרפיקאיות אחרות ואת לקחת את זה כמשהו אישי - אין כאן שום דבר נגדך. אני מאוד אוהבת את הסגנון העיצובי שלך ונהנית מהערותיך המחכימות ומאחלת לך הרבה הצלחה בהמשך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rachel27;677807:
חחחח, גינגית, אינני מכירה אותך אישית אבל אני מתחילה לחשוב שהשם הולם את אופייך - ציינתי עובדה לטובת גרפיקאיות אחרות ואת לקחת את זה כמשהו אישי - אין כאן שום דבר נגדך. אני מאוד אוהבת את הסגנון העיצובי שלך ונהנית מהערותיך המחכימות ומאחלת לך הרבה הצלחה בהמשך

מה זאת אומרת אישית?
כלל וכלל לא.

כתבת לי אם אני זוכרת ואני לא.
אבל הוספתי, שזה לא אומר כלום, כי עברו שנים רבות מאז שראיתי את הסרט הזה.

במילים אחרות - כתבתי לך שיכול להיות שאת צודקת.

זה מעיד על זה שלקחתי זאת אישית?

[לא שאני לא אוהבת לשמוע מחמאות, אדרבא, אבל לא כשזה בא לפצות על משהו שלא היה]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה