אני עושה את החורים האלו בעזרת קשית, ומנענעת אותה קצת כדי להרחיב את החור.נכתב ע"י רותי12;951736:מהמם! אא את החורים בעוגיות הלבבות חורצים קודם? במה? ואם כן- הם לא נסתמים במהלך האפיה?
נכתב ע"י רותי12;951736:מהמם! אא את החורים בעוגיות הלבבות חורצים קודם? במה? ואם כן- הם לא נסתמים במהלך האפיה?
נכתב ע"י רותי;951740:מה מחזיק את המרשמלו?
עיגול קלקר?
נכתב ע"י pr;951757:אדל - מה הענין שם עם הקרמל המלוח והטופי המלוח?
ניסית?
זה נשמע כמו זוועה, אבל אני רואה שזה צובר התלהבות בכל מקום.
מפחדת לנסות...
נכתב ע"י pr;951745:אני עושה את החורים האלו בעזרת קשית, ומנענעת אותה קצת כדי להרחיב את החור.
נשאר חור מעט יותר קטן מהמקורי, לפחות בבצק של העוגיות שלי.
(אני עושה 2 גדלים של לבבות, ואת הקטנים טובלת מחצית בשוקולד - מצמידה לגדול - ואז בחור - המתואם במיקומו אצל שניהם - משחילה סרט. ללידה של מישהי עשיתי פעם פרצופים חמודים ובמקום של הפה - חור, ובו סרט מסולסל, כמו מוצץ).
תשאלי גם את הילדה לגבי החלומות שלה... (:נכתב ע"י דבורי צלמת;951765:איזה משקיעניות!השנה אנ חייבת להגשים את החלומות שלי וללכת עד הסוף עם היומולדת של הבת שלי!
נכתב ע"י pr;951788:תשאלי גם את הילדה לגבי החלומות שלה... (:
הילד שלי למשל רצה 'עוגת שוקולד בצורת רכבת'.
למה - ככה. (:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים