כללי למי יש 2 תמונות משאטרסטוק בבקשה?

• הוסף לסימניות
הגם שמאוד בא לי לעזור לך, כי את עוזרת כאן הרבה לאחרים,
בכל זאת אתאפק. כי למי יש.....? לא כותרת תקנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1481979:
הגם שמאוד בא לי לעזור לך, כי את עוזרת כאן הרבה לאחרים,
בכל זאת אתאפק. כי למי יש.....? לא כותרת תקנית.

לא ידעתי. למה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1481984:
לא ידעתי. למה?
כי אלו תקנות הפורום, וגם כי זה הגיוני שאנשים יידעו לאיזה אשכולות להיכנס.
כשכתוב בכותרת "דרושה תמונה משאטרסטוק בבקשה" אלו שאין להם שאטרסטוק ידעו לא להיכנס, ולבזבז סתם זמן יקר. וגם אם נכנסו, שידעו שהם לא צריכים להיכנס אליו שוב, כי הם לא יכולים לעזור, וכן להיפך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1481988:
כי אלו תקנות הפורום, וגם כי זה הגיוני שאנשים יידעו לאיזה אשכולות להיכנס.
כשכתוב בכותרת "דרושה תמונה משאטרסטוק בבקשה" אלו שאין להם שאטרסטוק ידעו לא להיכנס, ולבזבז סתם זמן יקר. וגם אם נכנסו, שידעו שהם לא צריכים להיכנס אליו שוב, כי הם לא יכולים לעזור, וכן להיפך.

החכמתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1481989:

אחרי כזה תהליך של חזרה בתשובה, חרטה, וידוי, עזיבת החטא וקבלה לעתיד
מגיעה לך העזרה. (חבל שאין לי את התמונה להעלות לך.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;1482008:
אחרי כזה תהליך של חזרה בתשובה, חרטה, וידוי, עזיבת החטא וקבלה לעתיד
מגיעה לך העזרה. (חבל שאין לי את התמונה להעלות לך.)

תודה על הדאגה הכנה...:)
שאפו לונתנו10
לא נראה לי שונתנו10 יפקיר כך את הגולשים....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1482035:
תודה על הדאגה הכנה...:)
שאפו לונתנו10
לא נראה לי שונתנו10 יפקיר כך את הגולשים....:rolleyes:

שינוי במדיניות?

תמיד הופיע כאן השי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה