כללי למי יש Nissus Writer ניסוס רייטר?

• הוסף לסימניות
שנה טובה לכולם!

קיבלתי קבצים ממחבר שכתב את סיפרו בתוכנת Nissus Writer. אני לא מצליח לפתוח אותם בכלל.

האם יש למשהו את התוכנה הזאת שיוכל לשמור לי את הקבצים כקבצי RTF?

תודה!
אריאל

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני שומעת על כזו תוכנה.

• הוסף לסימניות
זה מעבד תמלילים המשמש במחשבי מק בלבד.
למיטב זכרוני ניתן לייצא ממנו קבצי doc ו rtf
תבקש ממחבר הספר שייצא לך ובא לציון גואל.

• הוסף לסימניות
אני מקבל את הקבצים מהמו"ל ולא מהמחבר. ביקשתי מהם שיבקשו מהמחבר קבצים יותר נפוצים אבל הבנתי שאין שום אפשרות. מחיפושי ברשת נדמה לי שהתוכנה אינה מיצאת אלא RTF. אבל נראה גם שיש כמה גירסאות (pro ו-express?).

בקיצור, אם יש למשהו אפשרות לקנוורט לי את הקבצים מאוד אשמח (ואולי אף בתשלום - תלוי במו"ל!)

תודה,
אריאל

• הוסף לסימניות
תנסה בפורום מקינטוש.

לא ידעתי שיש עוד מישהו שעובד עליה.
התחלתי עליה את דרכי בגרפיקה ממוחשבת, בעימוד ספר לפני 17 שנה...

• הוסף לסימניות
תודה, אנסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה