כללי למי יש

• הוסף לסימניות
דחוף בבקשה עד מחר בערב תמונה של ר' איסר זלמן מלצר

• הוסף לסימניות
אשמח אם תתאמצו ותחפשו זה פשוט דחחחחוף לי
תודה אין לי מילים...

• הוסף לסימניות
עיין בחברינו גוגל...

קבצים מצורפים

• 581685.jpg
    KB 54.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
כל מי שרוצה תמונות של רבנים ואדמורי''ם, אני הכתובת!

קבצים מצורפים

• Melzer1.jpg
    KB 85.2 · צפיות: 33
  • Melzer2.jpg
    KB 156.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מצאתי בקלות בויקיפדיה, את התמונה המקורית שהעלה "אורגי".

התמונה המקורית אינה חתוכה וברזולוציה קצת יותר גבוהה, וכדאי לציין שאין עליה זכויות יוצרים, כיון שהם פקעו, והתמונה היא ברשות הציבור (כפי שמופיע באתר ויקיפדיה).

בהצלחה.

קבצים מצורפים

• isser_zalman_meltzer.jpg
    KB 489.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
קובי, תמונות מדהימות.
מהיכן יש לך אותם?
ודרך אגב, אינך רוצה לעשות להם עבודת ריטוש בשביל לשפץ אותם קצת?
ועוד שאלה התמונות שהעלית זה הגודל המקורי, או שהקטנת אותם?

• הוסף לסימניות
קובי, תמונות מדהימות.
מהיכן יש לך אותם?
ודרך אגב, אינך רוצה לעשות להם עבודת ריטוש בשביל לשפץ אותם קצת?
ועוד שאלה התמונות שהעלית זה הגודל המקורי, או שהקטנת אותם?

• הוסף לסימניות
במקרה הנ''ל זה הגודל המקסימלי , אבל יש לי אוסף ענק של רבנים ואדמורי''ם באיכות טובה יותר
אשמח לעזור מתי שאדרש

• הוסף לסימניות
תודה רבה בזכותכם הסתדרתי
אין צורך בעוד תמונות!
תודדדדה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה