למי יש?

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לעשות טבלת מעקב חודשית של הכנסות והוצאות
ואני מעוניינת בפירוט לדוג' הוצאות של מכולת הוצאות לימודים וכו' (יש לי המון קטגוריות)
גם התלבטתי לגבי תאריך לכתוב מתי היתה ההוצאה והאם כל קטגוריה תעמוד ביחד ורק להוסיף תאריך (בקיצור הסתבכתי כהוגן)

ניסיתי להכין טבלה אך לא הצלחתי להכין משהו אפקטיבי זה נראה לי מאוד מסורבל
אולי יש למישהו טבלת מעקב כזו או יש לו רעיון איך לחלק את הטבלה שיהיה את הפירוט המקסימילי בצורה מאורגנת
שאוכל לראות בקלות יתרה את ההוצאות הסיבות להן וכנ"ל לגבי ההכנסות

תודה על עזרה
(:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;647329:
אני מעונינת לעשות טבלת מעקב חודשית של הכנסות והוצאות
ואני מעוניינת בפירוט לדוג' הוצאות של מכולת הוצאות לימודים וכו' (יש לי המון קטגוריות)
גם התלבטתי לגבי תאריך לכתוב מתי היתה ההוצאה והאם כל קטגוריה תעמוד ביחד ורק להוסיף תאריך (בקיצור הסתבכתי כהוגן)

ניסיתי להכין טבלה אך לא הצלחתי להכין משהו אפקטיבי זה נראה לי מאוד מסורבל
אולי יש למישהו טבלת מעקב כזו או יש לו רעיון איך לחלק את הטבלה שיהיה את הפירוט המקסימילי בצורה מאורגנת
שאוכל לראות בקלות יתרה את ההוצאות הסיבות להן וכנ"ל לגבי ההכנסות

תודה על עזרה
(:
יש לי משהו מוכן ממש מצוין צריך רק למלא
זה מחולק להוצאות נפרד והכנסות נפרד
כבהכנסות זה מחולק לביטוח לאומי משכורת בעל משכורת אשה והכנסות נוספות שונות
ובהוצאות זה מחולק לפרטים קטנים כגון : גנים חשמל תקשורת אוכל ביגוד הנעלה ועוד הרבה
אעלה את זה היום בערב אם לזה כוונתך
זה מסמך של אקסל

• הוסף לסימניות
יש לי משהו ואוכל להעלות אותו ביום ראשון

• הוסף לסימניות
http://www.paamonim.org/link_list2.php.php

נראה שתימצאי שם דברים יעילים או לפחות רעיונות,
פעם התנדבתי שם ונזכרתי שיש להם את מה שביקשת (בערך).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;647341:
יש לי משהו מוכן ממש מצוין צריך רק למלא
זה מחולק להוצאות נפרד והכנסות נפרד
כבהכנסות זה מחולק לביטוח לאומי משכורת בעל משכורת אשה והכנסות נוספות שונות
ובהוצאות זה מחולק לפרטים קטנים כגון : גנים חשמל תקשורת אוכל ביגוד הנעלה ועוד הרבה
אעלה את זה היום בערב אם לזה כוונתך
זה מסמך של אקסל

זה של מסילה?
אם כן נראה לי שהם מבקשים על זה כסף.

• הוסף לסימניות
אני לא מחפשת משהו שבו אני עושה חשבון בערך מה ההוצאות השותפות,
אלא נגיד עכשיו היתה ההוצאה אני מציינת על מה וכמה אבל חשוב לי שזה יחולק לקטגוריות
פשוט עשיתי את ההוצאות בערך ומשהו לא מסתדר לי אז אני במעקב

ותודה לכולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה