כללי למי כואב?

• פותח הנושא בת7
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עקב שימוש ממושך בעכבר (עיקר המאמץ בתנועות מדויקות),
התחלתי לחוש כאב עמוק בכף היד בחלק המסומן.

עלי לציין שגם שימוש בפד אורטופדי לא מפחית את הכאב שהתחיל בעבודה גרפית ממושכת, ותוקף כיום גם כשהיד לא מתעסקת במחשב.
אולי יש למישהו ניסיון(רע..) עם דבר דומה?

קבצים מצורפים

• יד.jpg
    1.4 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
היו לי פעם כאבים ביד אחרי שימוש ממושך בעכבר, לא במקום שסימנת, אלא יותר בפרק ובמרכז כף היד, ומאז שעברתי לעט גרפי הכאבים נעלמו.

• הוסף לסימניות
רצוי שתעברי בהקדם בדיקת EMG לגילוי תופעות נוירולוגיות הקשורות לכאב זה. אני אישית חושד שזה תסמונת התעלה הקרפלית שמשפיעה על איזורים שונים בכף היד. כך גילו אצלי לאחר תלונות על כאבים כתוצאה מהשימוש המרובה בעכבר. תירגולים יעילים ליד פתרו את הבעיה.

• הוסף לסימניות
היה לי עכבר גבוה וזה גרם לי לכאבים. קניתי נמוך (כמעט שטוח) של מק ומאז נעלמו הכאבים.

• הוסף לסימניות
אהבתי את האיור וההדגמה...:)
רפואה שלמה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה