עזרה למי להאמין ? (מעקב שליחת אימייל)

• הוסף לסימניות
התקנתי את התוספים לבדיקת פתיחת מייל וזה מה שמופיע לי על מייל מסוים מה נכון?
1653819630038.png

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי
אצל מחשב של מקבל המייל גם אמור להיות מותקן התוסף הזה, ואם לא, לא תראה האם הוא קרא את זה

• הוסף לסימניות
יש תוספים שחוסמים את התוסף הזה של קריאת המייל---
ויכול להיות שלפעמים זה מביא לשיבוש כמו זה----

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי
אצל מחשב של מקבל המייל גם אמור להיות מותקן התוסף הזה, ואם לא, לא תראה האם הוא קרא את זה
לא כ"כ מדויק.
אבל המקבל יכול להסיר את המעקב, וכן יש תוכנות שמונעות את זה.
כמו"כ רק אם פותחים בג'ימל הוא קולט את זה.

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי
ממש לא נכון,
אפשר לראות אצל כולם, גם מי שזה לא מותקן אצלו!
@גינדי הההבדל הוא שלדוג' אם המייל נפתח מפלאפון או משהו כזה אז לא תוכלי לראות את זה מסומן שנקרא למרות שזה כן נקרא.

• הוסף לסימניות
ממש לא נכון,
אפשר לראות אצל כולם, גם מי שזה לא מותקן אצלו!
@גינדי הההבדל הוא שלדוג' אם המייל נפתח מפלאפון או משהו כזה אז לא תוכלי לראות את זה מסומן שנקרא למרות שזה כן נקרא.
אופה
אז אני חוזר בי
הייתי בטוח שככה זה עובד

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים
זו תמונת מצב לעכשיו: לכו תדעו למי להאמין.....
\
1653853510683.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני רק שאלה:
לא קצת חדירה מוגזמת לרשות הפרט התוסף זה?!

משו לא נעים בגב...
היום אנשים יודעים אם זה נקרא או לא, גם פה בפרוג אפשר לדעת על מי שהוא מחובר, אא"כ הוא שם לב להוריד את זה מהפרטיות.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לראות האם פתחו הודעות ששלחת, ולחסום בו זמנית את האפשרות שיראו אצלך, או שזה הולך ביחד?

• הוסף לסימניות
התקנתי את התוסף במייל, וזה היה במחשב לא שלי, ולאחמ"כ כשנכנסתי במחשב אחר, לא ראיתי את התוסף במייל. זה בגלל שזה מותקן על המחשב עצמו ולא האימייל, או מה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
התקנתי את התוסף במייל, וזה היה במחשב לא שלי, ולאחמ"כ כשנכנסתי במחשב אחר, לא ראיתי את התוסף במייל. זה בגלל שזה מותקן על המחשב עצמו ולא האימייל, או מה?
???

• הוסף לסימניות
כנראה שכן, כי זה מותקן על כרום לא על המייל בעצמו, למה לא להתקין שוב ?

• הוסף לסימניות
התקנתי את המעקב מייל וזה לא השפיע כלום. עכשיו כשאני מנסה להתקין הוא כלל לא נותן לי ומחזיר אותי אחורה.
מה הפיתרון לעניין??

• הוסף לסימניות
נראה לי שהוא מתכוין שזה כבר מותקן. אך השאלה אם-כן למה זה לא עובד?
אני לא רואה גם לא 2 סימונים שקופים ליד המייל שאני שולח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה