דרוש מידע למי למכור את כלי הכסף שלי?

• הוסף לסימניות
אין חיה כזאת. או שאשמח להחכים
פשוט לא שווה!!!
את מקבלת שקל לגרם ואת שילמת פי 10 יותר ואני מאמינה שגם הרבה יותר מפי עשר
אולי ביד 2
כלומר לאנשים פרטיים
או בתי זיקוק שאני מאמינה שמשלמים יותר טוב

• הוסף לסימניות
ללא ספק הכי טוב ביד 2
כי במכירה בשוק חופשי, המחיר הוא לפי גרם
לערך שתי שקל שבעים אגורות לגרם [תלוי במחיר הכסף באותו יום]

ואם בכל מקרה את רוצה לפי גרם, תוכלי לפנות אלי,
יש לי חבר אספן כלי כסף שקונה המון המון לפי מחיר הכסף. [ובעיצובים יותר יפים, אז קצת מעל]

• הוסף לסימניות
ללא ספק הכי טוב ביד 2
כי במכירה בשוק חופשי, המחיר הוא לפי גרם
לערך שתי שקל שבעים אגורות לגרם [תלוי במחיר הכסף באותו יום]

ואם בכל מקרה את רוצה לפי גרם, תוכלי לפנות אלי,
יש לי חבר אספן כלי כסף שקונה המון המון לפי מחיר הכסף. [ובעיצובים יותר יפים, אז קצת מעל]

תודה, איך אפשר ליצור איתך קשר?

• הוסף לסימניות
תודה, איך אפשר ליצור איתך קשר?
כתבתי כאן את המייל, אבל לא רוצה להשאיר לזמן ארוך מידי,
כי לא תהיה אפשרות מחיקה.

כשתהיי כאן אכתוב שוב,
או שאשלח לך מייל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה